1/25

Μονοκατοικία 216 τμ, Αραχωβίτικα, Ρίο

Ρίο
€ 330.000
5 δωμάτια
216 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1302294

Στην περιοχή του Αγίου βασιλείου, πωλείται εξαιρετική μονοκατοικία 216 τ.μ. σε 700 τ. μ οικόπεδο. Έχει χτιστεί σε τρία επίπεδα. Το υπόγειο των 78 τ. μ παραμένει ως αποθήκη με δυνατότητα να δημιουργηθεί ανεξάρτητη κατοικία. Το υπερυψωμένο ισόγειο των 78 τ.μ. περιλαμβάνει το ευρύχωρο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού με τζάκι, την κουζίνα πλούσια σε ντουλάπια, ένα υπνοδωμάτιο και το wc με douche.
Από την εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο τρίτο και τελευταίο επίπεδο το οποίο αποτελείται από τα τρία φωτεινά και μεγάλα υπνοδωμάτια με ένα κεντρικό λουτρό.
Αυτά που χαρακτηρίζουν την μονοκατοικία είναι ότι όλοι οι χώροι του έχουν ανοίγματα που μας οδηγούν στις μεγάλες βεράντες του. Το φως του ήλιου διαχέει τους χώρους της, όλες τις ώρες της ημέρας. Η θέα πρασίνου αλλά και της θάλασσας από τα υπνοδωμάτια αποζημιώνει τους ενοίκους της.
Ο κήπος του όλος είναι διαμορφωμένος με γκαζόν και δένδρα και στην άκρη του έχει χτιστεί ξυλόφουρνος αλλά και bbq επενδυμένοι από πέτρα. Ο κήπος είναι διαμπερές και στο πίσω μέρος του έχουν διαμορφωθεί οι θέσεις στάθμευσης αλλά και αποθηκευτικοί χώροι. Θέσεις στάθμευσης υπάρχουν και στο μπροστινό τμήμα του οικοπέδου.
Περιλαμβάνει ηλιακό τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο, κλιματιστικά. Ο Άγιος Βασίλειος είναι κωμόπολη στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου, αποτελεί οικισμό και δημοτικό διαμέρισμα του πρώην Δήμου Ρίου και προάστιο της πόλης της Πάτρας. Αποτελεί παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο και τόπο εξοχικής αλλά και μόνιμης κατοικίας για πολλούς Πατρινούς. Στην κωμόπολη λειτουργεί μεταξύ άλλων νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τα Αρσάκεια Σχολεία. Υπάρχει πλησίον στάση του προαστιακού, και σούπερ μαρκετ. Βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία και τα παραθαλάσσια καταστήματα αναψυχής. Στην περιοχή έχουμε και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079

MARGY HOMES, Καλλιόπη Μαργιωρή

Ηρώων Πολυτεχνείου 44-46, Τ.Κ 26441, Πάτρα

· Οιπληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει τωνπληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης

· Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Για περισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτετην ιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας τουσυγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικήςπραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%).

Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGYHOMES
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
216 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 330.000
Τιμή ανά m²
1.528 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2005
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη