Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
€ 460.000
3 δωμάτια
109 m²
3 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02NU80

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, 109 τ.μ., πολυτελούς οικοδομής υπό κατασκευή, σε ήσυχη και όμορφη γειτονιά κοντά στη Ρεματιά του Χαλανδρίου.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα, μοντέρνα κουζίνα, τρία άνετα υπνοδωμάτια με δικό τους μπαλκόνι, ένα κυρίως μπάνιο και ένα WC. Το μπαλκόνι της πρόσοψης είναι άνετο με ωραίο προσανατολισμό. Τέλος διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης και μία αποθήκη 12τμ.
Το διαμέρισμα κατατάσσεται στην κορυφαία Ενεργειακή Κλάση Α+ με εξωτερική θερμομόνωση και μηχανολογικό εξοπλισμό αντίστοιχης πιστοποίησης.
Είναι μελετημένο και διαθέτει υποδομές Smart Home Ready για έλεγχο του σπιτιού από κινητό ή tablet. Θα παραδοθεί με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακό τζάκι, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου και ξύλινα δάπεδα.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο.
Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείτε μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων.
Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδός.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
109 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη