Γκαρσονιέρα Ικάρων Λάρισα, 41221, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΙκάρων Λάρισα, 41221
€ 370/μήνα
1 δωμάτιο
26 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-2924003

Ένα καινούριο, σύγχρονο διαμέρισμα 26 τ.μ. σε 3ο όροφο, με έμφαση τόσο στην λειτουργικότητα του χώρου όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα που το κάνει ιδανικό ως φοιτητική κατοικία αλλά και κατοικία νέων ζευγαριών και εργαζομένων. Βρίσκεται στην περιοχή του Κουτλιμπάνειου Νοσοκομείου Λάρισας. Με ανακατασκευή στις υδραυλικές, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στο σύστημα θέρμανσης.
Με γνώμονα την μέγιστη λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου ενσωματώθηκαν στο χώρο ειδικές κατασκευές και έξυπνες λύσεις όπως είναι χαρακτηριστικά η συρόμενη σε εσοχή ντουλάπα, που ουσιαστικά είναι αόρατη κατά την φάση που είναι κλειστή. Στο κρεβάτι υπάρχει μια τέτοια σύνθεση με αποθηκευτικούς χώρους με ράφια και ντουλάπια τα οποία εκτείνονται πάνω από το χώρο του γραφείου και περιμετρικά του τοίχου πάνω από το κρεβάτι. Επίσης κάτω από το κρεβάτι υπάρχουν δύο συρτάρια αποθήκευσης τύπου βαγονέτ.
Στη σύνθεση της κουζίνας είναι φανερή η ποιότητα των υλικών και η τέτοια σχεδίαση που την κάνει να δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο. Εδώ θα πρέπει να δοθεί προσοχή στον μηχανισμό εξάρθρωσης που υπάρχει δίνοντας την δυνατότητα όταν αυτός είναι σε έκταση να υπάρχει ένα μικρό τραπέζι που εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες.
Σε συμπλήρωμα όλων των παραπάνω έρχεται το μεγάλο συνθετικό ηχομονωτικό και θερμομονωτικό κούφωμα με σίτα που παρέχει άπλετο φως και το οποίο έχει την δυνατότητα να μαζεύει τα συρόμενα φύλλα του σε μια πλευρά δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.
Στο μπάνιο, με σκοπό την μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα, τοποθετήθηκε ένα εντοιχισμένο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη καθώς και μια ειδική κατασκευή στο νιπτήρα.
Το μπάνιο είναι επενδεδυμένο με πλακίδια μεγάλης διάστασης και με λευκές μπαταρίες νιπτήρα και ντους που σε συνδυασμό με την κρεμαστή λεκάνη και το εντοιχισμένο καζανάκι κάνουν φανερή την ποιότητα και την πολυτέλεια.
Το δάπεδο είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας Laminate, με ηχομονωτικό υπόστρωμα.
Η θέρμανση και η ροή ζεστού νερού χρήσης γίνεται μέσω ενός ατομικού λέβητα φυσικού αερίου συμπύκνωσης για μέγιστη οικονομία.
To διαμέρισμα διαθέτει κρεβάτι με στρώμα, ηλεκτρική εστία, ψυγείο και κλιματιστικό.
Τέλος το διαμέρισμα έχει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με μικρό κλειδί.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
26 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 370/μήνα
κοινόχρηστα
€ 6/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη