1/15

Μονοκατοικία 495 τμ, άριστη κατάσταση, Πανόραμα, Βούλα

Βούλα
€ 1.850.000
5+ δωμάτια
495 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02PLM4

Μια μονοκατοικία 4 επιπέδων με θέα στη θάλασσα και πισίνα υπερχείλισης, 495 τ.μ., με 2 ανεξάρτητα στούντιο/διαμερίσματα στο υπόγειο και στο ισόγειο, 5 υπνοδωμάτια όλα μαζί εκ των οποίων το 1 είναι master, 2 κουζίνες - μία στο στούντιο του υπογείου και άλλη μία στον 2ο όροφο - περιμένει το νέο ιδιοκτήτη της! Πρόκειται για ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες και προοπτικές, καθώς διαθέτει πολύ χώρο που μπορεί να μετατραπεί είτε σε διαμέρισμα είτε σε playroom, είτε σε γραφεία γυμναστηρίου είτε ακόμη και σε κλειστό γκαράζ. Υπάρχουν 2 τζάκια στον 2ο όροφο και ασανσέρ από το ισόγειο ως τον τελευταίο όροφο, μια όμορφη βεράντα με θέα 180 μοιρών στη θάλασσα από την Ανατολή προς τη Δύση, ηλεκτρικά ρολά και σίτες. Επιπλέον, ολόκληρο το κτίριο διαθέτει σύστημα θερμικής πρόσοψης και όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες είναι θερμομονωμένα ενώ υπάρχουν κάμερες συστήματος συναγερμού και ενδοσυνεννόησης και εξωτερικές πόρτες ασφαλείας. Επιπλέον, υπάρχει κεντρικό σύστημα HAC, τριπλός ενεργειακός λέβητας (ηλιακός θερμοσίφωνας, αντλία θερμότητας/καυστήρας ντίζελ και ηλεκτρικό ρεύμα). Εσωτερικός και εξωτερικός ενσωματωμένος φωτισμός LED. Το σπίτι πλημμυρίζει φως όλη την ημέρα λόγω του προσανατολισμού του. Ένα ιδανικό ακίνητο για οικογένεια!
*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
495 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, σόμπα
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.850.000
Τιμή ανά m²
3.737 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, σόμπα
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+12 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη