1/24

Μονοκατοικία 200 τμ, νέα, Νέα Στύρα, Στύρα

Στύρα
€ 300.000
5+ δωμάτια
200 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: Α41

Κωδικός ακινήτου: Α41
Δύο μεζονέτες προς πώληση στη θέση Δήλησο Νέα Στύρα Εύβοια με έτος κατασκευής το 2015, επιφάνειας 100τμ και 80τμ, αυτόνομες με προοπτική συνένωσης, σε οικόπεδο 4000τμ. Η θέση του ακίνητου είναι σε καταπληκτική περιοχή με εξαιρετική πανοραμική θέα στη θάλασσα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δηλήσου, το ακίνητο έχει επιβλητική όψη και διακρίνεται η τοποθεσία του από μακριά, βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα και απόσταση απο το λιμάνι των Νέων Στύρων 5 λεπτά. Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι από δημοτικό δρόμο και 100 μέτρα χωματόδρομο, ο υπαίθριος χώρος είναι επενδυμένος με πέτρα της περιοχής δίνοντας εξωτερικά στο ακίνητο εντυπωσιακή όψη.
Αναλυτικότερη περιγραφή για τους εσωτερικούς χώρους:

Η πρώτη μεζονέτα των 100τμ αποτελείται από τρία επίπεδα τα οποία συνδέονται με μαρμάρινη εσωτερική σκάλα ημί-υπόγειο, ισόγειο, πρώτος όροφος. Το ισόγειο διαμορφώνεται από ενιαίο χώρο καθιστικό-σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δύο μπαλκονόπορτες με ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και πλακάκι από γρανίτη. Η θέα από το εσωτερικό και τη βεράντα είναι απερίγραπτη βλέποντας στη θάλασσα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και τουαλέτα, διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με περιμετρική θέα σε όλους τους χώρους του ακινήτου συνδιάζοντας θέα σε βουνό και θάλασσα. Είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου, πλακάκι γρανίτη και εσωτερική σκάλα με επένδυση από μάρμαρο η οποία συνδέει όλα τα επίπεδα μεταξύ τους. Τέλος το ημι-υπόγειο αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδώματια και μεγάλη τουαλέτα, τα κουφώματα και σε αυτό το επίπεδο είναι ηλεκτρικά από αλουμίνιο, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της θέσης των παραθύρων το ημί-υπόγειο είναι φωτεινό.

Η δεύτερη μεζονέτα των 80τμ αποτελείται από ισόγειο και υπόγειο, είναι κατασκευασμένη με την ίδια διαρρύθμιση όπως και η πρώτη. Το ισόγειο απαρτίζεται από ενιαίο χώρο καθιστικό-σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και εσωτερική σκάλα επενδυμένη με μάρμαρο. Στο ημι-υπόγειο βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια και η τουαλέτα, τα δωμάτια και εκεί είναι φωτεινά λόγω της θέσεις των παραθύρων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα του γραφείου μας
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
200 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 300.000
Τιμή ανά m²
1.500 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη