1/25

Μονοκατοικία βίλα 5, Θέμις Δικαστών Εισαγγελέων 19007, Δικαστικά, Μαραθώνας

Μαραθώνας5, Θέμις Δικαστών Εισαγγελέων 19007
€ 3.200.000
5+ δωμάτια
861 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-303853

Αυτή η πολυτελής μονοκατοικία βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. από το κέντρο του Σχοινιά. Η βίλλα διαθέτει κήπο με εξωτερική πισίνα. Το ακίνητο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ανεξάρτητο μπάνιο και μίνι κουζίνα. Ολόκληρο το κατάλυμα φιλοξενεί άνετα μέχρι 8 άτομα.

Το ακίνητο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Battlefield Marathon και το Μουσείο. Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 35 λεπτών με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ απέχει 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας.

Ο σχεδιασμός αυτού του ονειρεμένου σπιτιού καταρρίπτει την έννοια του συμβατικού, καθώς το ακίνητο διαθέτει δύο εντυπωσιακές εισόδους, δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση άφιξης. Το ανώτερο επίπεδο του σπιτιού έχει μαγευτική θέα στη θάλασσα με έναν κοντινό ανοιχτό χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η δεύτερη είσοδος στην κατώτερη πλευρά του σπιτιού σας επιτρέπει να νιώσετε τη μοναδική ομορφιά των σύγχρονων αρχιτεκτονικών όγκων του. Ένα εύχρηστο κοντινό γκαράζ για δύο ακόμα αυτοκίνητα είναι επίσης διαθέσιμο.

Το σπίτι διαθέτει μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης και μια σειρά από διαδοχικούς εξωτερικούς χώρους, όπως υπαίθρια γκαλερί, πέργκολες, πλακόστρωτα αίθρια, διαμορφωμένα μπαλκόνια και βεράντες με γρασίδι που συνωμοτούν ήσυχα για να σας οδηγήσουν στη χαλάρωση, ενώ απολαμβάνετε την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα ανά πάσα στιγμή. Η τεράστια θεατρική γυάλινη είσοδος σας καθοδηγεί σε δύο μεγάλους χώρους που οδηγούν αντίστοιχα στους ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας και, μέσα από την εσωτερική σκάλα και τον ανελκυστήρα OTIS, στο υπόλοιπο σπίτι.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
861 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 3.200.000
Τιμή ανά m²
3.717 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη