1/20

Μονοκατοικία 416 τμ, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού
€ 880.000
5+ δωμάτια
416 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02OUYZ

Μία μοναδική βίλα, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και αισθητικής, με πολυμορφικότητα, εσωτερικές μικρές «λιμνούλες» και εναέριους διαδρόμους αναμένει το νέο της ιδιοκτήτη. Αυτή η ξεχωριστή κατοικία των 416 τ.μ., βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο σημείο του Λαγονησίου και προσφέρει θέα στον ορίζοντα. Εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα που συνδέονται με σκάλες αλλά και εσωτερικό ανελκυστήρα. Στο ισόγειο, συναντάμε έναν ευρύχωρο προθάλαμο, ένα μικρό χώρο γραφείου και ένα W.C. Στο ίδιο επίπεδο και προχωρώντας στο κυρίως σπίτι, βρίσκεται η τραπεζαρία και ένα ιδιαίτερα άνετο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και πολλά παράθυρα συνθέτοντας ένα χώρο ζεστό και χαλαρωτικό για την οικογένεια και τους φίλους. Από το χώρο της αναμονής και μέσω ενός μικρού εναέριου διαδρόμου που διασχίζει δύο μικρές εσωτερικές «λιμνούλες» συνδεόμενες με την εξωτερική πισίνα, οδηγούμαστε στην ευρύχωρη κουζίνα του σπιτιού. Στον 1ο όροφο, βρίσκονται ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με το ιδιωτικό του μπάνιο και walk in closet καθώς και άλλα δύο υπνοδωμάτια με άλλο ένα μπάνιο και πολλές ντουλάπες στο διάδρομο που τα συνδέει. Όλα τα μπάνια διαθέτουν χτιστές μπανιέρες. Στον 2ο όροφο, υπάρχει μία μεγάλη σοφίτα, η οποία ουσιαστικά αποτελεί αυτόνομο διαμέρισμα, σε ενιαία διαρρύθμιση, με χώρο για διπλό κρεβάτι, σαλόνι, κουζινάκι και μπάνιο. Άνετες βεράντες υπάρχουν στον 1ο και στον 2ο όροφο ενώ στο ημιυπόγειο επίπεδο της κατοικίας βρίσκεται ένα μεγάλο δωμάτιο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή ξενώνας) με πρόσβαση στην αυλή, ένα μπάνιο, δωμάτιο πλυντηρίων, αποθήκες, τροφοθήκη, καυστήρας και πολλές ντουλάπες.
Εξωτερικά, το οικόπεδο των 1.478 τ.μ. αποτελείται από δύο τμήματα των 739 τ.μ. περίπου. Στο πρώτο βρίσκεται το σπίτι, εξωτερική πισίνα 50 κυβικών και τραπεζαρία, χώρος BBQ και κιόσκι καθώς και ειδική κατασκευή για φιλοξενία κατοικίδιων ενώ στο δεύτερο μισό υπάρχει ένας όμορφος κήπος με οπωροφόρα δέντρα και φυτά, που χρειάζεται ωστόσο κάποιες εργασίες συντήρησης. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει δύο σκεπαστές θέσεις στάθμευσης. Μοναδικότητα και γαλήνη είναι σίγουρα από τα βασικά στοιχεία που θα χαρακτήριζαν αυτή την όμορφη βίλα!
*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Το Λαγονήσι είναι μια παραθαλάσσια κατοικημένη περιοχή 30χλμ νότια της Αθήνας και 35χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Είναι μια τοποθεσία αποτελούμενη από πολυτελείς βίλες, αμμώδεις παραλίες καθώς και ξενοδοχεία 5 αστέρων. Είναι μια κορυφαία τοποθεσία για επενδυτικές ευκαιρίας ακινήτων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα ξενόγλωσσα σχολεία και πολύ κοντά στα σούπερ μάρκετ. Διαθέτει πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs.

Προσβασιμότητα: Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα Κυκλαδίτικα νησιά, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Επενδυτική δυναμική Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
4
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
416 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 880.000
Τιμή ανά m²
2.115 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2000
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη