1/14

Γραφείο προς Πώληση

Μαρούσι
€ 110.000
54 m²
2 μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2385

Πολυτελής χώρος γραφείων στην περιοχή του Σωρού στο Μαρούσι
Σε μια ήσυχη γειτονιά, στο ισόγειο πολυκατοικίας, 60 μέτρα από την οδό Σωρού, αυτός ο ευχάριστος χώρος γραφείων προσφέρεται για οποιαδήποτε γραφειακή χρήση που απαιτεί ησυχία, συγκέντρωση, ποιότητα περιβάλλοντος καλή προσβασιμότητα και οικογενειακή αύρα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή στον επισκέπτη, ενώ η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, τα μεγάλα ανοίγματα και οι παροχές μπορούν να ικανοποιήσουν τον επαγγελματία που επιθυμεί ανάλογο χώρο εργασίας. Αποτελείται από έναν ανοιχτό κύριο χώρο ‘’open-space’’ τριών θέσεων εργασίας, δωμάτιο συναντήσεων ‘’meeting room’’, compact κουζίνα, 2 άνετα ανεξάρτητα γραφεία και WC. Το ισόγειο έχει συνολικό εμβαδόν 107m² μέσα στο οποίο μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στο υπόγειο των 46,5m² (υπάρχει πρόσβαση στο υπόγειο και από τον ανελκυστήρα της εισόδου της πολυκατοικίας) επίσης εξοπλισμένο, σε άριστη κατάσταση, με ημιτελές WC, που είναι κατάλληλο για πολλές εσωτερικές χρήσεις, όπως αποθήκη αρχειοθέτησης εγγράφων, εκτυπώσεις, επιπλέον γραφείο, κ.α. Παντού υπάρχει δομημένη καλωδίωση, κλιματιστικά, συναγερμός, πολυτελής γραφειακός εξοπλισμός.
Πωλείται ως επενδυτικό, πιο συγκεκριμένα πωλείται το 50% των δικαιωμάτων του ακινήτου το οποίο είναι μισθωμένο με σταθερό μίσθωμα ως τον Νοέμβριο του 2025.
Το κτίριο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κυρίως ιδιοκατοικείται, ο κοινόχρηστος κήπος είναι άριστα συντηρημένος και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στο εργαζόμενο του γραφείου αφού η πρόσβαση είναι άμεση. Στην πιλοτή μαζί με την αγορά του ακινήτου προσφέρονται 2 ασφαλείς θέσεις στάθμευσης πλέον 2 επισκεπτών. Αν είστε επαγγελματίας-επενδυτής και αναζητάτε ένα ποιοτικό περιβάλλον εργασίας, σε μια περιοχή με σύγχρονες υποδομές και εύκολη πρόσβαση, τότε σε αυτό το ακίνητο μπορείτε να επενδύσετε το επαγγελματικό σας μέλλον.
Σημειώνεται πως το εμβαδόν που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά αφορούν στο 50% από το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου που αναφέρεται στην περιγραφή.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
Εμβαδόν
54 m²
Δωμάτια
2 μπάνια
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Countertop
  • Εξωτερική έκθεση
  • Καλωδιαμένο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 110.000
Τιμή ανά m²
2.037 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+11 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη