1/25

Μονοκατοικία Ψαρρών 1, Τρίλοφο 57500, Κέντρο, Μίκρα

ΜίκραΨαρρών 1, Τρίλοφο 57500
€ 750.000
5 δωμάτια
480 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 512

Εξαιρετική Βίλα 480τμ στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης μέσα σε καταπράσινο διαμορφωμένο κήπο 2,5 στρεμμάτων με θέα και ανοιχτωσιά. Η Βίλα είναι διαμορφωμένη σε τρία επίπεδα.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε ένα τεράστιο ψηλοτάβανο σαλόνι με καθιστικό και τραπεζαρία, ένα πολυτελές WC επισκεπτών και ξεχωριστή κουζίνα με δική της τραπεζαρία, αποθήκη τροφίμων και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Από την κουζίνα είναι εύκολη η πρόσβαση τόσο στον κήπο όσο και στο κλειστό γκαράζ του οικοπέδου.

Στον ημιόροφο βρίσκεται το μεγάλο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και δικό του μπάνιο καθώς και πρόσβαση στη βεράντα του σπιτιού. Στον ίδιο όροφο βρίσκονται δύο ακόμη μικρότερα δωμάτια με δική τους εντοιχισμένη ντουλάπα και ένα μπάνιο.

Στο ισόγειο βρίσκουμε ένα ξεχωριστό ευρύχωρο στούντιο διαμέρισμα με μπάνιο, εντοιχισμένες ντουλάπες και ξεχωριστή είσοδο. Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα playroom, δύο αποθήκες και κελάρι κρασιών.

Στα έξτρα του σπιτιού συγκαταλέγονται το εξωτερικό μπάρμπεκιου με σαλόνι, τραπεζαρία και WC, το γκαράζ και ο πανέμορφος κήπος. Το σπίτι έχει πλήρη αυτονομία τουλάχιστον ενός μήνα εξαιτίας των δεξαμενών νερού και θέρμανσης που έχουν εγκατασταθεί. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε κήπο ή βεράντα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ενδοδαπέδια πετρελαίου.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
480 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 750.000
Τιμή ανά m²
1.563 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη