1/25

Μονοκατοικία 320 τμ, Πλαγιάρι, Μίκρα

Μίκρα
€ 250.000
5+ δωμάτια
320 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-437

Κωδικός ακινήτου: 1-437 - Μίκρα Πλαγιάρι Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ. 3 επιπέδων . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1977 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 5000 μέτρα - Τιμή: 250.000 € Εξαιρετική μονοκατοικία παραδοσιακού ρυθμού, πολύ καλής κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ, στο Πλαγιάρι. Διαθέτει μια ξεχωριστή, εντυπωσιακή και απεριόριστη θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που η ατμόσφαιρα καθίσταται πλήρως διαυγής, μπορεί κανείς να θαυμάσει τη θέα που προσφέρει το επιβλητικό βουνό του Χορτιάτη. Είναι χτισμένη σε ένα γωνιακό και κατάφυτο οικόπεδο 420 τ.μ και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από super market, καταστήματα, στάση λεωφορείων, φούρνο, σχολεία, καφετέριες και εστιατόρια. Είναι διαμπερής, πρόσοψης, φωτεινή, προσήλια και πολύ ευάερη.
Η μονοκατοικία αυτή αποτελείται από τρία επίπεδα. Εισερχόμενος κανείς στο χώρο του ισογείου μπορεί να συναντήσει μία τεράστια και φωτεινή σαλοτραπεζαρία, στην οποία ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργεί το δεσπόζον καλαίσθητο τζάκι μοντέρνου ρυθμού, του οποίου η επένδυση περιλαμβάνει μία σύνθεση από πυρότουβλα και ξύλο. Υπάρχει, ακόμα, μία ξεχωριστή κουζίνα παραδοσιακού τύπου εξοπλισμένη με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών, ένα ευρύχωρο και ηλιόλουστο υπνοδωμάτιο που διαθέτει μία εντοιχιζόμενη τετράφυλλη ντουλάπα και ένας επιπλέον χώρος υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας των καλεσμένων. Ο χώρος του υπογείου αποτελείται από ένα δωμάτιο, στο οποίο βρίσκεται το λεβητοστάσιο, ένα σαλόνι, στο οποίο υπάρχει ένα δεύτερο τζάκι παραδοσιακού ρυθμού διακοσμημένο με πυρότουβλα και ξύλινη επένδυση και δύο ευρύχωροι χώροι οι οποίοι με την κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως υπνοδωμάτια ικανά να προσφέρουν μία άνετη φιλοξενία στους επισκέπτες. Ανερχόμενος κάποιος στο πρώτο επίπεδο, συναντά τέσσερα εξίσου ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Στα δάπεδά τους έχει τοποθετηθεί ξύλο. Υπάρχει, ακόμα, ένας χώρος καθιστικού, στον οποίο μπορεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Στα δάπεδα των άλλων χώρων έχουν τοποθετηθεί πλακάκια αρίστης ποιότητας εκτός των υπνοδωματίων. Τα επίπεδα επικοινωνούν μέσω μιας εσωτερικής σκάλας που φέρει ξύλινη επένδυση. Η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι χώροι της μονοκατοικίας έχουν πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες, από όπου η θεσπέσια θέα δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη, αλλά και σε έναν ιδιωτικό κήπο. Πρόκειται για έναν τεράστιο γωνιακό κήπο, στον οποίο ευδοκιμούν διαφόρων ειδών καρποφόρα δέντρα και ενδείκνυται για ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο υπάρχει και μία θέση στάθμευσης συνολικού εμβαδού 36 τ.μ.
Τιμή διαπραγματεύσιμη.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
320 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 250.000
Τιμή ανά m²
781 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη