Studio / Γκαρσονιέρα προς πώληση, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
€ 120.000
2 δωμάτια
53 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-3888679

ΘΕΡΜΗ επέκταση , πωλείται γκαρσονιέρα 53 τμ, 1ου ορόφου υπό κατασκευή.
Αποτελείται από μία σαλοκουζίνα, δωμάτιο και μπάνιο. Στον χώρο της σαλοκουζίνας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στη βεράντα. Η κουζίνα διαθέτει λειτουργικά έπιπλα κουζίνας επιλογής του αγοραστή. Το δωμάτιο είναι άνετο με δική του μπαλκονόπορτα που βγαίνει επίσης σε μπαλκόνι.
Διαθέτει θέρμανση με ατομικό φυσικό αέριο , σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση ξηρής δόμησης, σίτες, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή, προεγκατάσταση A/C, συναγερμό, δορυφορική, ηλιακό. Υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ασανσέρ, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, κοινόχρηστος διαμορφωμένος κήπος. Είναι ενεργειακής κλάσης Α+ (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα, θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με ενεργειακά διπλά τζάμια και εξώπορτα ασφαλείας. Στην παρούσα φάση υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επιλογής του αγοραστή τόσο στα υλικά όσο και την εσωτερική διαρρύθμιση, αφού η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.
Η εταιρία Optimus Real Estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Studio / Γκαρσονιέρα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
53 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 120.000
Τιμή ανά m²
2.264 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη