1/25

Μονοκατοικία 266 τμ, Ήμερος Πεύκος, Σπάτα

Σπάτα
€ 420.000
5+ δωμάτια
266 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1497971

Νεάπολη, Σπατα, διπλοκατοικία προς πώληση, 266 τμ, κατασκευασμένη το 2003, σε άριστη κατάσταση.Πρόκειται για 2 ανεξάρτητες κατοικίες με δυνατότητα να ενωθόυν. Κάτω κατοικία (102 τμ + βοηθητικός χώρος 24 τμ) και ανω οικεία 136 τμ. Κάτω οικία:
Η κάτω οικία (102 τμ.) αποτελείται από μεγάλο livingroom με πάσο στην κουζίνα. Έχει δυο κρεβατοκάμαρες εκ των οποίων η μία διαθέτει WCensuite με πλούσιες ντουλάπες και ένα κυρίως μπάνιο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρέλαιο, τζάκι καθώς και A/Cστις δυο κρεβατοκάμαρες. Ο βοηθητικός χώρος (24 τμ.) βρίσκεται μεσοτοιχία της αυτής οικίας που τον διαμορφώνει κανείς αναλόγως των αναγκών του. Μπορεί είτε να προστεθεί στην αυτή οικία ή να διαμορφωθεί σε μια γκαρσονιέρα καθώς διαθέτει δική της ανεξάρτητη είσοδο.Ο εξωτερικός χώρος της αυλής είναι διαμορφωμένος με πλάκες Καρύστου σε όλη του την επιφάνεια. Υπάρχει μεγάλο BBQ καλυπτόμενο με πέργκολα κεραμοσκεπής ακριβώς έξω από το διαμέρισμα καθώς επίσης και μεγάλο parkingκαλυπτόμενο με πέργκολα. Ο κήπος είναι διαμορφωμένος με δέντρα και θαμνώδεις φράχτες. Άνω οικία:
Η άνω οικία είναι (136 τμ.) αποτελείται από livingroom με πάσο κουζίνα και προέκταση της κουζίνας βοηθητικός χώρος για την νοικοκυρά. Έχει δυο κρεβατοκάμαρες με πλούσιες ντουλάπες εκ των οποίων η μία διαθέτει WC ensuite ενώ στην άλλη κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένας χώρος προέκταση αυτής που μπορεί να αξιοποιηθεί είτε σαν γραφείο είτε ως καθιστικό είτε ως τρίτη κρεβατοκάμαρα. Το κύριο μπάνιο βρίσκεται ανάμεσα στις δυο κρεβατοκάμαρες. Η σοφίτα (19 τμ.) διαμορφώνεται βάση των αναγκών της κάθε οικογένειας. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση πετρέλαιο με μπόιλερ, τζάκι, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, περιμετρικά είναι καλυπτόμενο με τέντες και κουφώματα αλουμινίου. Η οικία είναι ηλιόλουστη με απεριόριστη θέα που φτάνει ως την Εύβοια. Ο εξωτερικός χώρος αυλή είναι διαμορφωμένος άψογα με πλακόστρωτο. Υπάρχει ευρύχωρό ανοιχτό parkingγια δυο αυτοκίνητα με συρόμενη γκαραζόπορτα. Ο κήπος διαθέτει λεμονιές μανταρινιές πορτοκαλιές, συκιά, μούρα και αμυγδαλιά καθώς και θαμνώδεις φράχτες. Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Η : 6949726550
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
266 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 420.000
Τιμή ανά m²
1.579 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη