Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/20
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι

Μονοκατοικία Μίχου, Καρτερές, Λαχανάς

ΛαχανάςΜίχου
€ 90.000
4 δωμάτια
150 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-329

Κωδικός ακινήτου: 1-329 - Λαχανάς Δορκάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1995 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 40 τ.μ., τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά - Τιμή: 90.000 €
ΔΟΡΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πωλείται εκπληκτική ισόγεια μονοκατοικία 150τμ, σε οικόπεδο 601τμ, κατασκευής 1995, προσεγμένης αντισεισμικής κατασκευής, ευάερη, ευήλια, σε εκπληκτική τοποθεσία, στην είσοδο του χωριού. Η Δορκάδα απέχει 20 χιλιόμετρα από τον Λαγκαδά, 38 χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, 54 χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών και 540 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Η Δορκάδα είναι ένα όμορφο χωριουδάκι προάστιο της Θεσσαλονίκης, γραφικό, ήσυχο, με απίστευτη ομορφιά, πολύ πράσινο, απέραντη θέα στα καταπράσινα δάση της περιοχής, αποτελεί έδρα της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά, του Δήμου Λαγκαδά, σε υψόμετρο 510 μέτρα και είναι γνωστή για τα γιαούρτια και τα τυροκομικά της. Έχει υπέροχο κλίμα όλες τις εποχές του χρόνου και ιδανικός τόπος προορισμού για αρκετούς φυσιολάτρεις. Περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες, υπάρχουν μίνι μάρκετ, φαρμακείο, πρακτορείο ΕΛΤΑ και στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ προς τη πόλη της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από μία χωριστή μεγάλη σαλοκουζίνα, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο μπάνιο, χωλ και μεγάλη εξωτερική αποθήκη 40τ.μ. Υπάρχει ατομική θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, ρεύμα, νερό, κλειστό πάρκινκ, μεγάλη αποθήκη, καινούργια κουφώματα αλουμινίου, σίτες και πολύ μεγάλο οικόπεδο 601τ.μ., όπου μπορεί να αξιοποιηθεί για οποιαδήποτε χρήση με μία όμορφη διαμόρφωση ( κήπος - περιβόλι - γκαζόν - παιδική χαρά - αμπέλι - κλπ ) Επιπλέον, υπάρχει πλήρη επίπλωση σε όλου τους χώρους ακινήτου, χώρος barbeque στον κήπο και είναι ιδανική επιλογή για μόνιμη αλλά και εξωχική κατοικία. Είναι διαμπερές, γωνιακή, με απεριόριστη και άκλειστη θέα το μαγευτικό πράσινο της περιοχής. Ιδανική περίπτωση για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είτε για σαββατοκύριακα – τριήμερα είτε γιορτές και διακοπές, μακριά από το κλεινόν άστυ και παράλληλα κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
150 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 90.000
Τιμή ανά m²
600 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη