Κυρίως Χώρος
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπάνιο
Κυρίως Χώρος
Χολ - Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Ανελκυστήρας
1/10
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο

Δυάρι πρώτος όροφος, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
€ 390.000
2 δωμάτια
115 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 348015

Εξαιρετικό διαμέρισμα στον Ελληνικό, 115τμ, 1ου ορόφου, σε μοντέρνας κατασκευής Πολυκατοικία σε οικόπεδο με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, διαθέτει 2 Υ/Δ, 1 Μπάνιο και 1 W/C. Προσόψεως, με μεγάλο Μπαλκόνι, Ευάερο και φωτεινό με άνετους χώρους, εξαιρετικής διαρρύθμισης. Φωτεινό σαλόνι με ξεχωριστή κουζίνα. Πόρτα ασφαλείας, Αυτόνομη θέρμανση υπόγεια αποθήκη 40τ.μ και γκαρσονιέρα 20τ.μ. Κατασκευής 2004, σε άριστη κατάσταση άμεσα κατοικισμό. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τα άριστο σημείο του Ελληνικού, με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνία(3 λεπτά από σταθμό μετρό και λεωφορείων). Σε απόσταση περίπου 500μ βρίσκετε η είσοδος του Experience Park στο Ελληνικό, βρίσκεται κοντά σε σχολείο και σε εμπορικό δρόμο.
Το Ελληνικό είναι περιοχή με χαρακτηριστική ρυμοτομία και πολλές πλατείες (συγκεκριμένα 15), αποτελεί μια σίγουρη οικιστική επιλογή αφού εξασφαλίζει την ηρεμία και ταυτόχρονα είναι αρκετά οργανωμένο. Εξαιρετική θεωρείται η περιοχή του Experience Park στο Παλαιό Αεροδρόμιο, στο οποίο θα χτιστεί το νέο παραλιακό project της Αθήνας για την ανάπλαση του παλαιού αεροδρομίου!
Απέχει 14 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά, 8 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 27 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Το Ελληνικό διαθέτει επίσης σταθμό του Μετρό.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 115 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2004, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 2000
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
115 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 390.000
Τιμή ανά m²
3.391 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2004
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+7 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη