1/16

Μονοκατοικία 456 τμ, Αδάμες (Οικισμός Γράμμος - Φοίνικας), Κηφισιά

Κηφισιά
€ 1.000.000
5+ δωμάτια
456 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02RE4F

Μια εκπληκτική κατοικία σε μια ήσυχη και γεμάτη πράσινο γειτονιά. Πρόκειται για μια πολυτελή μονοκατοικία τριών επιπέδων σε εξαιρετική κατάσταση.
Στο κυρίως επίπεδο βρίσκεται η τραπεζαρία και ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, το οποίο συνδέεται με βεράντα που οδηγεί στον κήπο και την πισίνα. Εδώ βρίσκεται και η κουζίνα, η οποία διαθέτει δικό της καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και μπαλκόνι ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν 1 WC, μια μικρή αποθήκη και ένα δωμάτιο με δικό του μπάνιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή γραφείο. Υπάρχει επίσης υποδομή για εγκατάσταση ανελκυστήρα.
Ανεβαίνοντας μια δρύινη σκάλα οδηγούμαστε στο επάνω επίπεδο όπου βρίσκονται ένα μικρό καθιστικό και τέσσερα υπνοδωμάτια, τα τρία εκ των οποίων είναι master με δικό τους μπάνιο και θέα προς την Πάρνηθα.
Στο χαμηλότερο επίπεδο την κατοικίας υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα και τζάκι. Διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένα ακόμη δωμάτιο.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει το κλειστό γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον τρία μεγάλα οχήματα, το λεβητοστάσιο, το μηχανοστάσιο της πισίνας και αποθηκευτικοί χώροι.
Εξωτερικά διαθέτει κήπο με γκαζόν και αυτόματο πότισμα, πισίνα και ένα διαμορφωμένο χώρο με b.b.q. και ξυλόφουρνο.
Μια θαυμάσια επιλογή για μια οικογένεια με παιδιά.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
456 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
7
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.000.000
Τιμή ανά m²
2.193 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2002
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+13 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη