1/13

Μονοκατοικία Πάροδος Μάντζαρου 811 32 Μυτιλήνη, Κέντρο, Λέσβος - Μυτιλήνη

Λέσβος - ΜυτιλήνηΠάροδος Μάντζαρου 811 32 Μυτιλήνη
€ 158.000
3 δωμάτια
120 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-4322601

Πωλείται μονοκατοικία 2 επιπέδων (Ισόγειο-1ος) συνολικής επιφάνειας 120τμ, στην περιοχή Βουναράκι Μυτιλήνης. Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος με σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα open plan με έξοδο στην αυλή (20τμ) και wc. Στον όροφο βρίσκονται δύο μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα με μπαλκόνι) και ένα μπάνιο.

Διαθέτει ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, διπλά τζάμια, σίτες, παντζούρια και ηλιακό θερμοσίφωνα. Ντουλάπες και στα δύο υπνοδωμάτια, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου και wc. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εστίες και εντοιχισμένο φούρνο. Είναι ενεργειακής κλάσης Α+, διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψήξη. Είναι φωτεινό και διαμπερές.

Οι φωτογραφίες αφορούν στα σχέδια κάτοψης των ορόφων και την διάταξη των χώρων η οποία απεικονίζεται με ακρίβεια σε διαστάσεις. Τα πρόσθετα στοιχεία αφορούν πρόταση διακόσμησης. Ανάλογα με το στάδιο της κατασκευής, ο αγοραστής μπορεί να ωφεληθεί διαμορφώνοντας το σπίτι του με βάση τις δικές του προτιμήσεις. Για παράδειγμα μπορεί να παρέμβει στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, τα πατώματα, την κουζίνα, τις πόρτες. Όταν η κατασκευή είναι σε αρχικό στάδιο μπορεί να παρέμβει και αρχιτεκτονικά στην διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων. Η τελική τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τις παρεμβάσεις του αγοραστή.

Το έργο έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τρίτο τρίμηνο του 2024.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Εμβαδόν
120 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 158.000
Τιμή ανά m²
1.317 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+10 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης