1/25

Μονοκατοικία Επαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος, Δελιανά, Κολυμβάρι

ΚολυμβάριΕπαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος
€ 1.500/μήνα
5 δωμάτια
140 m²
3+ μπάνια
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-4402353

Το ιστορικό σπίτι,κτισμενο το 1886 , περιβάλλεται από ελαιώνες και βρίσκεται στο όμορφο χωριό Δελιανά, 15 λεπτά. από τις αμμώδεις παραλίες και 35 λεπτά. από την πόλη των Χανίων.

Ήσυχη και ειρηνικη,πρόσφατα ανακαινισμένη βίλα με ιδιωτικη πισινα , προστατευμένη απο τα ματια των περιεργων απο κήπο με τεράστιες καρυδιες, αλλα οπωροφορα δενδρα, βοτανα και γιασεμια.
Ομορφο και πληρες επιπλωμένο οικογενειακό σπίτι με 4 υπνοδωμάτια, 4 λουτρα, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κεντρικό σαλόνι με παράθυρα προς την κοιλάδα και την πλευρά του βουνού. Τα χειροποιητα επιπλα εχουν επιλέγει προσεκτικά ειναι αναπαυτικα και ακολουθουν το παραδοσιακο στυλ.. Σήμερα το σπίτι συνδυάζει το περιβάλλον του παρελθόντος με τις σύγχρονες ανέσεις του σήμερα.

Το σπίτι προσφέρει διαμονή έως 8 ενηλικων ατομων. Η κεντρική και φιλόξενη τραπεζαρία στον πρώτο όροφο ήταν από τότε το οικογενειακό δωμάτιο του σπιτιού και είναι γεμάτο με στοιχεία από το πνεύμα περιπέτειας των οικογενειών.

Από το ξεχωριστό ισόγειο με τη μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μπορείτε να βγείτε στον κήπο με ιδιωτική πισίνα. 1500m2 από υπέροχο περιβάλλον, απόλυτη άνεση, ιδιωτικότητα, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του σπιτιού. Το Villa Anagnostis διατίθεται σε όσους αναζητούν μια απόδραση από τον κανόνα.
Προσφέρουμε δωρεάν Wi-Fi στο κατάλυμα.

Η φανταστική χλωρίδα και πανίδα, η έλλειψη πλήθους και υπέροχα εστιατόρια στο χωριό τους κάνουν να αγαπούν την περιοχή εκείνους που την επισκέπτονται.

Η ιδιωτική πισίνα θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατόπ
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
2
Σύνολο ορόφων
2
Εμβαδόν
140 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.500/μήνα
Τιμή ανά m²
11 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 250/μήνα
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης