1/22

Μονοκατοικία 175 τμ, Χρήζει ανακαίνισης, Άνω Σύρος, Σύρος

Σύρος
€ 380.000
5 δωμάτια
175 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2486

Σύρος, Δανί: Πωλείται μονοκατοικία 175τ.μ. σε οικόπεδο περίπου 2145τ.μ.  
Το Δανί είναι μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Σύρου, νότια του κόλπου του Κινίου και πολύ κοντά στο χωριό του Κινίου.
Η μονοκατοικία αυτή βρίσκεται μόλις 200μ από την παραλία του Λωτού όπου μπορεί κανείς να πάει με τα πόδια από μονοπάτι που περνά ακριβώς έξω από το σπίτι. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο γεμάτο ελαιόδεντρα, φροντισμένα από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.
Αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα, ένα στο κάτω επίπεδο (περίπου 70τμ) και ένα στο ισόγειο (περίπου 105τμ). Το διαμέρισμα του κάτω επιπέδου αποτελείται από μία σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο και μια πολύ όμορφη πετρόκτιστη κρεβατοκάμαρα. Το επάνω, ισόγειο διαμέρισμα αποτελείται από τα ίδια δωμάτια μόνο που είναι μεγαλύτερα και έχουν περισσότερο συναρπαστική θέα. Η κλειστή βεράντα και η κρεβατοκάμαρα που κοιτούν ανατολικά, έχουν θέα το Κίνι και τον Λωτό.
Το σπίτι αυτό είναι ευάερο και δεν χρησιμοποιεί ψύξη αλλά για την θέρμανση που χρειάζεται τον χειμώνα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Έξω στον κήπο υπάρχει άπλετος χώρος για να αφήσει κανείς το αυτοκίνητο, ωστόσο υπάρχει και μία στεγασμένη θέση στο πλάϊ του σπιτιού. Υπάρχει ζεστό νερό από θερμοσίφωνα και στον κήπο υπάρχει bbq.
Το σπίτι πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Τιμή 380.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2486
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
175 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 380.000
Τιμή ανά m²
2.171 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+19 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη