1/21

Μονοκατοικία 120 τμ, άριστη κατάσταση, Άραξος, Λάρισσος

Λάρισσος
€ 300.000
3 δωμάτια
120 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-466961

Εξαιρετική βίλλα επιφανείας 120 τμ σε 6500 m² περιφραγμένο οικόπεδο, με κήπο και γκαζόν 2000 τ.μ. σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον, λίγα λεπτά από την θάλασσα!!!
- Διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, σύγχρονη κουζίνα επίσης με τζάκι, δυο μεγάλα υπνοδωνάτια, δύο μπάνια, σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου-διπλά τζάμια-σίτες, στεγασμένες βεράντες με υπέροχη θέα!!!
- Αυτόματο κεντρικό σύστημα θέρμανσης, ηλιακό πάνελ για ζεστό νερό, 2 μονάδες κλιματισμού, σύστημα συναγερμού ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, δορυφορική HDTV, χώρος στάθμευσης.
Το αεροδρόμιο του Αράξου απέχει 5 χιλιόμετρα, με πτήσεις charter απευθείας από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Η πλησιέστερη πόλη είναι η Πάτρα (50 χλμ. με το αυτοκίνητο) η οποία είναι η τρίτη πιο σημαντική πόλη στην Ελλάδα. Είναι μια εμπορική πανεπιστημιούπολη, καθώς και ένα πολιτιστικό κέντρο με ζωντανή νυχτερινή ζωή, εκατοντάδες διαφορετικά στυλ εστιατορίων, μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Το ισχυρό της λιμάνι συνδέει την Πάτρα με τα πλοία των Ιονίων Νήσων και την Ιταλία.

Η περιοχή της Καλογριάς είναι γνωστή για το πευκοδάσος που βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι, το οποίο είναι ένα τεράστιο δάσος όπου μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες με περπάτημα ή ποδηλασία. Ένα ιδανικό μέρος για παιδιά, σκύλους και άλογα. Μια λίμνη κοντά στο σπίτι, η οποία προστατεύεται από τη Σύμβαση Ramsar για τη διατήρηση, είναι ένα φυσικό καταφύγιο όπου μπορείτε να δείτε όλα τα είδη των όμορφων πτηνών και της άγριας πανίδας.
Η κύρια παραλία είναι τόσο μεγάλη (μήκους 14 χιλιομέτρων) που μπορεί κανείς να μείνει κοντά στη φασαρία της τουριστικής περιοχής ή να χαλαρώσει εντελώς μίλια μακριά από τον πολιτισμό. Ολόκληρη η περιοχή είναι απαλλαγμένη από εγκλήματα και οι γείτονες πολύ φιλικοί. Η περιοχή αυτή είναι ένα ήσυχο και ασφαλές μέρος για τα παιδιά και την οικογένεια.
Τιμή: 300.000 Ευρώ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
120 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 300.000
Τιμή ανά m²
2.500 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη