1/6

Οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Στέφανος
€ 210.000
539 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2631

Φιλήσυχο οικοδομήσιμο οικόπεδο στον Άγιο Στέφανο
Βορειοανατολικά της Αττικής στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Άγιος Στέφανος κατά την διάρκεια των περασμένων χρόνων δημιουργήθηκαν διάφοροι ημιορεινοί (πλέον αστικοί) οικισμοί σχηματίζοντας ένα προάστιο της Αθήνας που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το οικόπεδο εντάσσεται σε μια γειτονιά με το τοπωνύμιο Άγιος Δημήτριος, με κύρια χαρακτηριστικά την ήπια δόμηση, την ησυχία και το καθαρό περιβάλλον. Στα 110 μέτρα συναντάμε την οδό Μαραθώνος που οδηγεί είτε στο κέντρο της κοινότητας (εντός 750 μέτρων: δημαρχείο, αγορά, σιδηροδρομικός σταθμός) και την Εθνική οδό (2,8 km) είτε προς την παραλία Μαραθώνα-Σχοινιά (22,9km). Οι γραμμές του ΟΑΣΑ 509: Ζηρίνειο - Κρυονέρι (Διερχόμενη) και 535: Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος (Κυκλική) εξυπηρετούν το δήμο ενώ η σιδηροδρομική εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, μέσω του ομώνυμου σταθμού.
Οι διαστάσεις του ακινήτου είναι 13,65 μέτρα η πρόσοψη, 40 μέτρα το βάθος, το εμβαδόν 541μ², ο συντελεστής δόμησης στο 0,6, κάλυψης στο 60%, έχει μια ήπια κλίση, και είναι περιφραγμένο. Υπάρχει δίκτυο αποχέτευσης, νερού και ρεύματος. Ο δρόμος της πρόσοψης είναι άσφαλτος, ελαφρώς κατηφορικός (ή ανηφορικός), πλάτους 8 μέτρων με αντιολισθητική επιφάνεια. Ιδανικό για μονοκατοικία με κήπο, ιδανικό για οικογένεια.
Στον Άγιο Στέφανο λειτουργούν 2 παιδικοί σταθμοί, 3 νηπιαγωγεία, τρία Δημοτικά σχολεία (1ο ,2ο Αγίου Στεφάνου και 4ο Διονύσου), ένα Γυμνάσιο και 1 Γενικό Λύκειο, τα οποία συστεγάζονται. Το σχ. έτος 2019-2020 ιδρύθηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου, το οποίο εδρεύει στον Άγιο Στέφανο.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
539 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 210.000
Τιμή ανά m²
390 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+3 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη