Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Μονοκατοικία Λέσβος - Πολιχνίτος, Γηροκομείο Λαμανδρίου, Λέσβος - Πολιχνίτος

Λέσβος - ΠολιχνίτοςΛέσβος - Πολιχνίτος
€ 80.000
3 δωμάτια
75 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1269


Κωδικός ακινήτου: 1269 - Ν. Λέσβου Λέσβος - Πολιχνίτος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. σε οικόπεδο 190 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2017 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, ηλεκτρικές συσκευές, BBQ, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 5 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα - Τιμή: 80.000 € .

Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή γειτονιά του Πολυχνίτου Λέσβου στην εκκλησία του Αγίου Παύλου προσβάσιμη με αυτοκίνητο με εύκολο parking . Το μεγάλο του προσόν είναι η διαρύθμιση του αλλά και η πρόσφατη ανακαίνιση του ενώ δίνεται με πλήρη οικιακό κ ηλεκτρικό εξοπλισμό . Ετοιμο να κατοικηθεί και να αποτελέσει την τέλεια πρακτική εξοχική κατοικία .
Απέχει μόλις 8 λεπτά από την Σκάλα Πολυχνίτου, 11 λεπτά από την Παραλία Νυφίδας και 14 λεπτά από την Παραλία Βατερών ενώ απέχει 42χλμ από την πόλη της Μυτιλήνης και 34χλμ από την Σκάλα Καλλονής.

Ο Πολύχνιτος βρίσκεται στο Ν.Δ. τμήμα της ΛΕΣΒΟΥ, 45χλμ από το λιμάνι και 52χλμ από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ της Μυτιλήνης, βρίσκεται ανάμεσα σε Ελαιώνες, υπέροχα Δάση από πεύκα, παραλίες με κρυστάλλινα νερά και Θερμές Πηγές.
Έχει χαρακτηριστεί Παραδοσιακός και Διατηρητέος Οικισμός λόγω των αρχοντικών του και της ιστορίας του, με μεγάλη πολιτιστική agenda- εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο ενώ η τουριστική του ανάπτυξη αναπτύσεται καθημερινά .
Καλέστε μας για να κλείσετε το ραντεβού σας .Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή του Πολυχνίτου Λέσβου , κοντά στην αγορά , σε τράπεζες, σε νοσοκομείο. Απέχει μόλις 8 λεπτά από την Σκάλα Πολυχνίτου, 11 λεπτά από την Παραλία Νυφίδας και 14 λεπτά από την Παραλία Βατερών ενώ απέχει 42χλμ από την πόλη της Μυτιλήνης και 34χλμ από την Σκάλα Καλλονής.
Ο Πολύχνιτος βρίσκεται στο Ν.Δ. τμήμα της ΛΕΣΒΟΥ, 45χλμ από το λιμάνι και 52χλμ από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ της Μυτιλήνης, ανάμεσα σε Ελαιώνες, Δάση από πεύκα, παραλίες με κρυστάλλινα νερά και Θερμές Πηγές. . Έχει χαρακτηριστεί Παραδοσιακός και Διατηρητέος Οικισμός λόγω των αρχοντικών του και της ιστορίας του, με μεγάλη πολιτιστική agenda- εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
75 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 80.000
Τιμή ανά m²
1.067 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2017
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Δεν υπόκειται
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη