Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Εσωτερικοι χώροι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Εξωτερικοι χώροι
Μπάνιο
Εσωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Μπάνιο
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
1/19
Σαλόνι
Κουζίνα

Μονοκατοικία Λευκάδα, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

ΛευκάδαΛευκάδα
€ 300.000
4 δωμάτια
116 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 334707

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ:
Διώροφη πετρόκτιστη μονοκατοικία στην Νικιάνα, θέση ΄΄Φραξί΄΄, πλήρως ανακαινισμένη το 2007 και το 2020. Έχει εμβαδόν ισογείου 58 τ.μ. και εμβαδόν 1ου ορόφου 58 τ.μ. και συνολικά 116 τ.μ.. Βρίσκεται σε οικόπεδο 150,77 τ.μ., άρτιο οικοδομήσιμο, εντός του ρυμοτομικού σχεδίου Νικιάνας. Η προσπέλαση στο οικόπεδο γίνεται από την ασφαλτοστρωμένη επαρχιακή οδό Λευκάδας – Βασιλικής από δημοτική οδό. Βρίσκεται από την πλευρά της θάλασσας, μόλις 50 μέτρα. μακριά από μια υπέροχη παραλία.
Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, ευάερο καθιστικό με λειτουργικό παραδοσιακό τζάκι, πάσο, αποθήκη, πλήρες μπάνιο και την ευήλια κεντρική είσοδο. Ο όροφος αποτελείται από τρεις κρεβατοκάμαρες, πλήρες μπάνιο και αυτόνομη είσοδο. Έχει εγκατάσταση (λέβητα – καλοριφέρ) πετρέλαιο και air condition σε κάθε κρεβατοκάμαρα.
Το σπίτι διαθέτει πλακόστρωτη αυλή και κήπο που μπορούν να φιλοξενηθούν πολλά έπιπλα κήπου. Επιπλέον το οίκημα εμπεριέχει και εξωτερική αποθήκη.
Από το 2020 μάλιστα έχει αδειοδοτηθεί από τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) ως τουριστική επιπλωμένη έπαυλη, έχει λάβει Αριθμό Μητρώου Ακινήτου και τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πληρότητα που αγγίζει το 100%.
Διαθέτει επίσης ενεργειακό πιστοποιητικό έτους 2019, ανώτατης ενεργειακής κλάσης Α+. Ταυτοχρόνως κάθε παράθυρο έχει επενδυθεί με διπλά τζαμιά καθώς και κάποια κουφώματα αλουμινίου. Συνάμα τα ταβάνια του ισογείου είναι διαμορφωμένα βάσει τη παραδοσιακής επτανησιακής αρχιτεκτονικής. Τιμή: €300000. KW Cosmos, τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
116 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 300.000
Τιμή ανά m²
2.586 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+16 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη