Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/2
Εσωτερικοι χώροι

Θες περισσότερες φωτογραφίες;

Ζήτα τις φωτογραφίες από τον αγγελιοδότη

Μονοκατοικία 187 τμ, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
€ 600.000
187 m²
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 344722

Το δικαίωμα δόμησης συνολικά 374m² είναι προς πώληση στην Παλιά Πόλη των Χανίων.

Πρόκειται για τον "αέρα" πάνω από ισόγεια κτήρια συνολικά 187m², όπως επίσης και ένα οικόπεδο 45m². Στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε κτήριο τριών ορόφων.

Η ρυμοτομία ορίζεται με βάση σχετικό Αρχαιολογικό Νόμο και Αποφάσεις που κατατάσσουν το οικόπεδο στην Β3 ζώνη προστασίας του Αρχαιολογικού Χώρου της Πόλης των Χανίων και συνεπώς το κτίσμα που βρίσκεται εντός αυτού μπορεί να αποκατασταθεί ως είχε στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει τριώροφο κτήριο στο σημείο (όπως μπορείτε να το δείτε και στις φωτογραφίες από το παρελθόν), προσφέροντας συνολικά 374m² δόμησης στον ιδιοκτήτη της στήλης αέρος και του οικοπέδου.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σημείο για όποιον επιθυμεί μία κατοικία στην καρδιά της γραφικής Παλιάς Πόλης των Χανίων. Παράλληλα, είναι ιδανική ευκαιρία για επένδυση σε ένα σημείο με μέγιστη πληρότητα και εξαιρετική προοπτική τιμολόγησης σε περίπτωση διαμόρφωσης δωματιών ή ξενοδοχείου-μπουτίκ.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά με τα πόδια μπορεί κάποιος να βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ενώ στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά καταστήματα κλπ.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
187 m²
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 600.000
Τιμή ανά m²
3.209 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη