1/11

Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚεφαλονιάΠεσάδα, Greece
€ 115.000
1.885 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023
Περιγραφή

κωδικός: 1-929

Κωδικός ακινήτου: 1-929 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Πεσάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1885 τ.μ. Διαθέτει νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα Τιμή: 115.000 € (Κωδικός γραφείου ΠΕΣΣΑΔΑ-PESSADA) Πωλείται άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο σε ένα πολύ προνομιακό σημείο της Πεσσάδας. Η συνολική επιφάνειά του είναι 1850 τ.μ. και διαθέτει άκοπη θέα σε θάλασσα . Είναι ιδανικό για κατασκευή μονιμης κατοικίας ή τουριστικού καταλύματος. Το οικόπεδο αυτό δίνεται και ως αντιπαροχή.
Η Πεσσάδα βρίσκεται στη νότια ακτή της Κεφαλονιάς σε απόσταση 15 λεπτών από το Αργοστόλι. Είναι ένα γραφικό κι όμορφο ψαροχώρι με κοσμικό αέρα, αφού οι κάτοικοί του θεωρούνται κοσμοπολίτες και πολυταξιδεμένοι. Στο χωριό θα βρείτε ένα λιμανάκι χωρισμένο σε δυο κολπίσκους. Ο ένας χρησιμοποιείται από τους ντόπιους για ψάρεμα και γι’ αυτό θα δείτε πολλές βαρκούλες αραγμένες, ενώ στον άλλο κόλπο αγκυροβολεί το καράβι που συνδέει ακτοπλοϊκώς την Κεφαλονιά με τη Ζάκυνθο.
Η Πεσσάδα διαθέτει δυο πανέμορφες παραλίες, τη Βρύση και την Άμμο, με την τελευταία να κλέβει την παράσταση χάρη στην ολόλευκη, σαν πούδρα άμμο της και τα γαλαζοπράσινα, διάφανα νερά της που “αγκαλιάζονται” αρμονικά από τα βράχια, συνθέτοντας ένα απίστευτο τοπίο.
Πρόοκειται για μια ιδιαίτερα ανερχόμενη τουριστικά περιοχή με πολλές δυνατότητες.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
Εμβαδόν
1.885 m²
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 115.000
Τιμή ανά m²
61 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+8 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη