1/20

Μεζονέτα Φάραγγας, Αγκαιριά, Πάρος

ΠάροςΦάραγγας
€ 520.000
4 δωμάτια
113 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11020

Mεζονέτα δύο επιπέδων στην περιοχή του Φάραγγα με εκπληκτική πανοραμική θέα των Νοτιοδυτικών ακτών του νησιού.

Αυτό το εντυπωσιακό σπίτι βρίσκεται σε ένα μικρό συγκρότημα τεσσάρων μόλις ιδιοκτησιών, στο λόφο πάνω από την περιζήτητη περιοχή του Φάραγγα στην κοσμοπολίτικη Πάρο.

Προσφέροντας υπέροχη πανοραμική θέα στη νοτιοδυτική ακτή προς το γραφικό νησί της Αντιπάρου, αυτό το ακίνητο είναι ένα πραγματικό στολίδι.

Στο ισόγειο ένα σχέδιο ενιαίας διαρρύθμισης συνδυάζει το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία, ιδανικό για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία και προσφέρει επίσης μία μικρή αποθήκη τροφίμων για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η μεζονέτα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ιδιωτικότητα. Τα υπνοδωμάτια είναι καλά εξοπλισμένα και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεσή σας. Δύο παραδοσιακά χτιστά μπάνια εξυπηρετούν ολόκληρη την ιδιοκτησία και είναι όμορφα φινιρισμένα με παραδοσιακή τσιμεντοκονία.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ακινήτου είναι η αφθονία του εξωτερικού χώρου. Με ευρύχωρες βεράντες που εκτείνονται και στα δύο επίπεδα, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα από κάθε γωνιά. Ο διαμορφωμένος κήπος με καλλωπιστικά φυτά, γρασίδι και ένα τζακούζι δημιουργεί μια γαλήνια και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ήρεμο περιβάλλον.

Το ακίνητο προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο, επιτρέποντας μια απρόσκοπτη εμπειρία μετακόμισης. Εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό ψύξης/θέρμανσης και τζάκι, εξασφαλίζει άνεση όλο το χρόνο. Τα ξύλινα ταβάνια με εμφανή δοκάρια προσθέτουν μια πινελιά κυκλαδίτικου στιλ, ενώ οι ενεργειακά αποδοτικές ξύλινες πόρτες και παράθυρα με διπλά τζάμια, ανακλινόμενο μηχανισμό και σίτες ενισχύουν τη συνολική απόδοση και ασφάλεια του ακινήτου.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την ευπαρουσίαστη και σπάνια διαθέσιμη στην αγορά κατοικία στην περιζήτητη περιοχή του Φάραγγα.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
113 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 520.000
Τιμή ανά m²
4.602 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2008
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη