1/16

Μονοκατοικία 100 τμ, Μυξόρρουμα, Λάμπη

Λάμπη
€ 170.000
3 δωμάτια
100 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1601819

#Ρέθυμνο #Φρατί
#Πωλείται Μονοκατοικία 100τ.μ.
Τιμή: 170.000€

Στο χωριό Φρατί, ένα γραφικό χωριό περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία των 100 τ.μ. Πρόκειται για ένα κτίσμα του 1970, σε πολύ καλή κατάσταση, μέσα σε οικόπεδο 1.800 τ.μ. Η μονοκατοικία είναι ισόγεια και αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι με γωνιακό τζάκι, τραπεζαρία και διακριτικά διαχωρισμένη κουζίνα, πολύ φωτεινό και διαμπερές, με θέα την ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια, υπάρχουν δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με πρόσβαση στη βεράντα του σπιτιού, εκ των οποίων στο ένα έχει δημιουργηθεί ένας μικρός ξεχωριστός χώρος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βεστιάριο ή αποθηκευτικός χώρος. Τέλος, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με παράθυρο. Το ακίνητο στο ημιυπόγειο διαθέτει μια ανεξάρτητη, αυτόνομη αποθήκη και εξωτερικά υπάρχει αυλή και μεγάλος κήπος.

Αυτή η μονοκατοικία είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με πατώματα μωσαϊκό και πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εξοχική κατοικία, καθώς και για τουριστική εκμετάλλευση.

Το χωριό Φρατί, στον δήμο Λάμπης, είναι γνωστό για το εξαιρετικό του κλίμα και την πλούσια φυσική ομορφιά του. Βρίσκεται κοντά στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και το Φρατιανό φαράγγι, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για πεζοπορία και εξερεύνηση της κρητικής φύσης. Το ήπιο κλίμα της περιοχής καθιστά το Φρατί έναν ιδανικό τόπο για μόνιμη κατοικία ή για παραθερισμό, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση στους κατοίκους και επισκέπτες.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
100 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 170.000
Τιμή ανά m²
1.700 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1970
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+13 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη