null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
1/14
null

Μονοκατοικία 593 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
€ 720.000
5+ δωμάτια
593 m²
3+ μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: HGS_INRE-01317

Προς πώληση μεζονέτα στην οδό Θέρμης Πανοράματος, αποτελούμενη από 6 υπνοδωμάτια, 5 χώρους υγιεινής, 2 αποθήκες, 2 σαλονια, κουζίνα και 2 αποθήκες, ανελκυστήρα και πισίνα, θέσεις πάρκινγκ κ.α. Το ακίνητο χρήζει ολικής επισκευής και ανακαίνισης. Η τελική εσωτερική διαμόρφωση επαφίεται στον αγοραστή. Η δόμηση πιθανόν να ξεπερνά τα 500 τ.μ. και θα οριστικοποιηθεί με τις τελικές πολεοδομικές τακτοποιήσεις στο ακίνητο. Το συνολικό εμβδαδόν του αγροτεμαχίου είναι 7.947 τ.μ. με ποσοστό συγκυριότηας 33% σε αυτό. Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα μαζί με άλλες 2 μεζονέτες. Η συγκεκριμένη αποτελεί τη μεσαία μεζονέτα στο συγκρότημα.

Η Alsvit Hipoges σας παρέχει όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία. Ο τεχνικός και νομικός φάκελος του ακινήτου είναι σε εξέλιξη
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
593 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3+
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 720.000
Τιμή ανά m²
1.214 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2006
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Δεν υπόκειται
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+11 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη