Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Μπάνιο
Ασανσέρ
W.C
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Πισίνα
Μπάνιο
Πισίνα
W.C
1/25
Άποψη χώρου

Μονοκατοικία Πολιτεία, Καστρί, Νέα Ερυθραία

Νέα ΕρυθραίαΠολιτεία
€ 980.000
5+ δωμάτια
486 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-188

Πρόκειται για πολυτελή μονοκατοικία πέντε επιπέδων, συνολικά τετρακοσίων ογδόντα έξι τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μία από τις πιο ήσυχες και πράσινες περιοχές της Πολιτείας.
Είναι χτισμένη ανάμεσα σε δύο δρόμους οι οποίοι έχουν υψομετρική διαφορά κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ότι είναι εξαιρετικά φωτεινή καθώς και ότι δύο από τα πέντε επίπεδά της έχουν πρόσβαση σε κήπο.
Το επίπεδο υποδοχής είναι προσβάσιμο πεζή από την ανατολική πλευρά της βίλας, έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια και αποτελείται από σαλόνι με τζάκι και μεγάλη βεράντα δυτικού προσανατολισμού, τραπεζαρία και ημιανεξάρτητη κουζίνα που έχουν πρόσβαση σε κήπο ανατολικού προσανατολισμού άριστο για δροσερά καλοκαιρινά βραδινά τραπέζια.
Το πρώτο επίπεδο επάνω από το επίπεδο υποδοχής αποτελείται από δύο master υπνοδωμάτια. Το δυτικό δωμάτιο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο, έχει πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα ενώ επίσης διαθέτει εσωτερικό χώρισμα πίσω από το οποίο βρίσκεται μία πολύ μεγάλη ντουλάπα με έξυπνες λειτουργίες και εντοιχιζόμενες συρταριέρες, διαμορφώνοντας με ευφυή τρόπο walk-in closet η οποία δεν είναι εντελώς απομονωμένη. Διαθέτει ένα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής μπάνιο, πραγματικό έργο τέχνης, με διπλό νεροχύτη και μεγάλο οβάλ jacuzzi.
Το ανατολικό υπνοδωμάτιο διαθέτει και αυτό πρόσβαση σε βεράντα και μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα με έξυπνες λειτουργίες. Εφάπτεται σε μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, επίσης εξαιρετικής κατασκευής ποιότητας υλικών.
Το δεύτερο επίπεδο επάνω από το επίπεδο υποδοχής είναι ουσιαστικά η σοφίτα της οικίας η οποία έχει διαμορφωθεί επίσης σε υπνοδωμάτιο, πραγματικά ιδανικό για εφηβικό/νεανικό. Διαθέτει το δικό του WC, πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους και ένα αλλά και ένα μεγάλο άνοιγμα στην οροφή με ενσωματωμένο σκίαστρο, που το κάνει εξαιρετικά φωτεινό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το πρώτο επίπεδο κάτω από το επίπεδο υποδοχής, έχει επίσης πολύ μεγάλη επιφάνεια και χρήση καθιστικού/playroom με βοηθητικούς χώρους. Λόγω της προαναφερθείσας υψομετρικής διαφοράς, έχει επίσης μεγάλο άνοιγμα προς τη δυτική πλευρά της οικίας και μεγάλο κήπο με γκαζόν. Επίσης διαθέτει δικό του τζάκι, μπάνιο με ντουζιέρα, ένα ακόμα υπνοδωμάτιο και έναν βοηθητικό/αποθηκευτικό δωμάτιο με κουζίνα.
Η μονοκατοικία διαθέτει πολύ ευρύχωρο υπόγειο χώρο στάθμευσης, ο οποίος είναι προσβάσιμος από τη δυτική της πλευρά, δύο επίπεδα κάτω από το χώρο υποδοχής. Φυσικά ενώνεται εσωτερικά με το υπόλοιπο κτίριο με πόρτα ασφαλείας, ενώ επίσης διαθέτει και πρόσβαση στο εσωτερικό ασανσέρ. Στο ίδιο επίπεδο με το υπόγειο parking και εντός του κύριου χώρου της οικίας, εκτός από τα μηχανοστάσια υπάρχει ένα ακόμη ευρύχωρο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη ή κελάρι.
Η μονοκατοικία είναι πραγματικά εξαιρετικής κατασκευής. Ένα βασικό στοιχείο της πολυτέλειας της οικίας είναι η έντονη χρήση ποιοτικής ξυλείας. Διαθέτει στους περισσότερους χώρους της εξαιρετικά ξύλινα πατώματα και ειδικά στο επίπεδο υποδοχής. Η εσωτερική σκάλα είναι επίσης κατασκευασμένη ολόκληρη με μασίφ γνήσιο ξύλο. Το στοιχείο αυτό, εκτός από φυσικά από τη διαχρονική και απέριττη ομορφιά και με δεδομένο ότι η οικία διαθέτει μεγάλους χώρους, προσφέρει και αξιοπρόσεκτη ηχοαπορρόφηση.
Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από πλαίσια γνήσιας ξυλείας ενώ στα δύο καθιστικά έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος επιτρέποντας στο φως να εισέλθει άπλετο. Διαθέτει εντοιχισμένο σύστημα κλιματισμού και σύστημα συναγερμού σε όλο το σπίτι, με ανιχνευτές κίνησης στα μπαλκόνια και στον κήπο. Τα τζάκια είναι επενδυμένα με ακριβό μάρμαρο, ενώ τα δύο μπάνια στο πρώτο επίπεδο είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα τόσο από πλευράς αισθητικής όσο και επιλογής υλικών και επιπέδου κατασκευής. Ο εσωτερικός ανελκυστήρας ξεκινάει από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης και διατρέχει όλη την οικία πλην του δώματος.
Δεν πρόκειται για εμπορική κατασκευή, η οικία χτίστηκε κατά παραγγελία και κατοικήθηκε από τους ιδιοκτήτες της.
Παρακαλούμε μη παραλείψετε να παρακολουθήσετε το λεπτομερές βίντεο του ακινήτου. Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς αγορά.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
486 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 980.000
Τιμή ανά m²
2.016 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη