1/25

Μεζονέτα 255 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
€ 450.000
5+ δωμάτια
255 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3327

Κωδικός 3327
Μεζονέτα, ανεξάρτητη, 3 επιπέδων, εντυπωσιακά λειτουργική και ευρύχωρη, διατίθεται προς πώληση, στο Πανόραμα στην αρχή του Νόμου 751. Καλύπτει συνολικά 255 τ.μ. φιλοξενεί 4 δωμάτια και είναι κατασκευής του 1992. Αναλυτικότερα στο μεσαίο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι, την κουζίνα και το wc επισκεπτών. Η πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο πραγματοποιείται άμεσα χωρίς σκαλιά , ενώ ταυτόχρονα από την πίσω πλευρά εξαιτίας της υψομετρικής διαφοράς υπάρχει μπαλκόνι. Τα 80 τ.μ. αυτού του ορόφου μας δίνουν την δυνατότητα να διαμορφώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο το χώρο μας , είτε θέλουμε σαλοκουζίνα , είτε χωριστή κουζίνα , είτε έναν χώρο γραφείου, είτε 2 σαλόνια. Ανεβαίνοντας η ζώνη νυχτός με 3 δωμάτια αποθήκη, μπάνιο και έναν χώρο γραφείου καλύπτει 80 τ.μ. . Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνι , από αυτά τα δύο έχουν και πανοραμική θέα στην πόλη. Το ισόγειο τέλος αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 90 τ.μ. . Με κουζίνα σαλόνι τζάκι, δωμάτιο, μπάνιο αποθήκη και γραφείο. Η επαφή με τον κήπο πραγματοποιείται άμεσα . Τα 200 τ.μ. περίπου αποκλειστικής χρήσης μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα με την διάθεση οικονομική και αισθητική του νέου ιδιοκτήτη. Από την κύρια είσοδο της οικίας υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι κήπου 40 τ.μ. όπου μπαίνει αυτοκίνητο. Με θέρμανση, φυσικού αερίου , πολλούς αποθηκευτικούς χώρους σε ιδιαίτερα πλεονεκτική χωροταξική θέση καθώς βρίσκεται μόλις στα 8 λεπτά από τον περιφερειακό. Για όσους επιζητούν την άνεση και ταυτόχρονα μία οικία με πολλές δυνατότητες βελτίωσης εδώ θα βρούν το ιδανικό ακίνητο. Τιμή 450.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
255 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 450.000
Τιμή ανά m²
1.765 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1992
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη