Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
1/17
Σαλόνι

Δυάρι Γοργοποτάμου 7-13, 562 26, Ευοσμος, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΓοργοποτάμου 7-13, 562 26, Ευοσμος
€ 154.000
3 δωμάτια
103 m²
1 μπάνιο
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-479

Κωδικός ακινήτου: 1-479 - Εύοσμος Νέα Πολιτεία ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 103 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 154.000 €
ΕΥΟΣΜΟΣ ( Νέα Πολιτεία ) πωλείται καταπληκτικό οροφοδιαμέρισμα 108,72τ.μ., αρίστης κατασκευής 2007, πλήρως ανακαινισμένο, 2ου ορόφου με ασανσέρ, προσόψεως, γωνιακό, διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, σε άριστη κατάσταση. Το υπέροχο αυτό ακίνητο βρίσκεται πλησίον της οδού 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντιστάσεως, σε κεντρικότατο σημείο της Νέας Πολιτείας, σε ήσυχη γειτονιά, ανάμεσα σε σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ) και σε χώρους παιδικών δραστηριοτήτων ( γήπεδα - πάρκα - εξωσχολικές δραστηριότητες - κλπ ), δίπλα σε στάσεις αστικώς λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Βρίσκεται εντός της τοπικής αγοράς, ανάμεσα σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πολύ πράσινο και μεγάλες πλατείες. Απέχει τρία μόλις λεπτά από την Περιφερειακή Οδό και πέντε μόλις λεπτά από την είσοδο στην Εγνατία Οδό. Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό διαμέρισμα συναντούμε το πολύ μεγάλο τετραγωνισμένο σαλόνι, κολλητά του οποίου βρίσκεται η lux γωνιακή κουζίνα και η χωριστή εσωτερική αποθήκη 4τμ. Στα δεξιά μας βλέπουμε τις δύο ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες του διαμερίσματος και το άνετο μπάνιο. Έχει γίνει ολική και πλήρη ανακαίνιση το 2017, είναι πλήρως ανακατασκευασμένα τα πάντα και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες. Διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικό inverter, τέντες, θωρακισμένη πόρτα, καινούργια ενεργειακά κουφώματα pvc, σίτες, μοντέρνα πλακάκια στα πατώματα, ντουλάπα, κλειστό πάρκινγκ γκαράζ 22τμ στο ισόγειο, τέντες, αποθηκάκι στην κουζίνα, ηλιακό, είναι πολύ φωτεινό, μπροστά σε πάρκο με απεριόριστη θέα και απέραντη ανοιχτωσιά. Ιδανικό και για οικογένεια αλλά και για επένδυση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
2
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
103 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 154.000
Τιμή ανά m²
1.495 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2007
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη