Duplex Κισσάβου 10, 152 35, Βριλήσσια, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

ΒριλήσσιαΚισσάβου 10, 152 35, Βριλήσσια
€ 365.000
3 δωμάτια
112 m²
2 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-1082

Κωδικός ακινήτου: 1-1082 - Βριλήσσια Άνω Βριλήσσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 365.000 €
Νεόδμητη μεζονέτα δυο επιπέδων, με μεγάλες βεράντες και θέα. Η μεζονέτα παραδίδεται με εξοπλισμένη κουζίνα (εστία, φούρνο, πλυντήριο πιάτων). Αναλυτικά: Β όροφος 56τμ (σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, 1 wc), Στο δεύτερο επίπεδο (Γ όροφος 56τμ), που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα υπάρχουν 2 Υ/Δ και ένα μπάνιο. Ακόμη χώρος για γραφείο ή γκαρντρόμπα. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Κουφώματα Exalco, σειρά premium, ενεργειακά κρύσταλλα με θερμοδιακοπή, δάπεδα από ξύλο στα ΥΔ, προεγκατάσταση συναγερμού, θυροτηλεόραση, μια ανοιχτή θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο 7τμ. Θέρμανση με αντλία θερμότητας. Ενεργειακή κλάση Α. Σε εξαιρετικά κομβικό σημείο των Βριλησσίων, πολύ κοντά στην αγορά, σε σχολεία, πάρκα, χώρους άθλησης, μέσα μεταφοράς και το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Σε απόσταση 3km από το μετρό και την είσοδο Αττικής οδού στην Πλακεντίας, 2km απο τον κόμβο της Πεντέλης (Αττική οδό και προαστιακό) και 5km από τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.






|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
112 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη