1/21

Μονοκατοικία Ρίμινι, Ιαλυσός, Ρόδος

ΡόδοςΡίμινι
€ 243.000
2 δωμάτια
55 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-5481055

Προς Πώληση: Καινούργιο, Σύγχρονο Σπίτι στην Παραλία της Ιαλυσού, Ρόδου

Παρουσιάζουμε μία πολυτελή μονοκατοικία, ολοκαίνουργια, κρυμμένη στην καρδιά της περιζήτητης περιοχής Ιαλυσού της Ρόδου. Αυτή η ολοκαίνουργια ιδιοκτησία, που ολοκληρώθηκε σήμερα, συνδυάζει τέλεια τη σύγχρονη αισθητική με την πρώτης τάξης τοποθεσία στη Ρόδο, καθιστώντας την ένα διαμάντι στο σύγχρονο κτηματομεσιτικό. Με τιμή €263.000, αυτό το έργο ιταλικού σχεδιασμού καλύπτει άνετα 50τ.μ., με εκτεταμένη επιφάνεια οικοπέδου 270τ.μ.

Μέσα, τα αψεγάδιαστα σύγχρονα εσωτερικά καθηλώνουν, από ένα προσεγμένο και διαμορφωμένο υπνοδωμάτιο έως μια λαμπερή και υπερσύγχρονη κουζίνα. Ένα επιπλέον highlight είναι το ευρύχωρο σαλόνι, πονηρά σχεδιασμένο για να μετατρέπεται σε επιπλέον δωμάτιο, το οποίο είναι τέλειο για τη φιλοξενία επισκεπτών. Ο κεντρικός χώρος φιλοξενεί επίσης ένα κομψό μπάνιο και επιπλέον τουαλέτα. Για όσους εργάζονται από το σπίτι, η ιδιοκτησία διαθέτει ξεχωριστό γραφείο. Επιπλέον, ένας αφιερωμένος χώρος αποθήκευσης εξασφαλίζει ότι κάθε πράγμα θα βρει τη θέση του.

Πέρα από τα εκπληκτικά εσωτερικά του, το ακίνητο αποτελεί σύμβολο πρωτοποριακού σχεδιασμού. Σχεδιασμένο από το διάσημο ιταλικό Mandalaki Design Studio με έδρα το Μιλάνο, αυτό το σπίτι είναι υπόδειγμα βιώσιμης πολυτέλειας. Κατασκευασμένο με οικολογικά υλικά από την Ιταλία, υπόσχεται ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, υποστηριζόμενη από το σύγχρονο φωτοβολταϊκό σύστημα ενέργειας του. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού προσφέρει κορυφαία σύγχρονη βολικότητα. Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι διακοσμημένη με πολυτελή ιταλικό φωτισμό, επώνυμα έπιπλα και συσκευές υψηλής ποιότητας, εκτείνοντας ακόμα και στον κήπο. Για πρόσθετη ασφάλεια, υπάρχει εγγύηση συσκευών 2 ετών και μια σταθερή εγγύηση δομικής αντοχής 30 ετών. Η κατοικία είναι έτοιμη και σε αναμονή, επιτρέποντας σε κάθε πιθανό αγοραστή να εγκατασταθεί αμέσως και να απολαύσει ανυπέρβλητη κομψότητα, με κάθε ανέση προσεκτικά παρεχόμενη για άμεση, πολυτελή διαβίωση.

Βρισκόμενο στην ήσυχη Via Rimini 8, ο κήπος της ιδιοκτησίας έχει θέα σε ιστορικά σπίτια της Ρόδου, προσθέτοντας μια όμορφη ισορροπία στις σύγχρονες ανέσεις της. Η πρώτης τάξης τοποθεσία του σπιτιού στην Ιαλυσό σημαίνει ότι βρίσκεται μόλις 8 χλμ. μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου και την πολυσύχναστη πόλη της Ρόδου. Η βολικότητα είναι στο κατώφλι σας, με αγορές, εστιατόρια και άλλες ανέσεις εντός κοντινής απόστασης. Ένας σύντομος περίπατος 250 μέτρων σας οδηγεί στην ακέραια παραλία της Ιαλυσού, γνωστή για τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες ακτές του νησιού. Μην ξεχνάμε ότι η Ιαλυσός προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή με μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, υποσχόμενη ζωηρές βραδιές μετά από ήρεμες ημέρες.

Χωρίς νομικά εμπόδια και βρισκόμενο στην Ιαλυσό, Ρόδος, αυτό το ολοκαίνουργιο αρχιτεκτονικό σπίτι συνδυάζει την πολυτελή σύγχρονη κομψότητα. Μια απίστευτη ευκαιρία για ανυπέρβλητη ζωή.

Δίπλα σε αυτήν την πολυτελή κατοικία, υπάρχει μια ελκυστική ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη. Διατίθεται προς πωληση ένα οικόπεδο 250τ.μ., πλήρως οικοδομήσιμο και έτοιμο για τη δημιουργία ενός ευρύχωρου σπιτιού 150τ.μ. Αυτό παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους που φαντάζονται ένα εκτεταμένο κτήμα ή αναζητούν μια επενδυτική ευκαιρία ακριβώς δίπλα στο υπάρχον αρχιτεκτονικό θαύμα. Είτε σκέφτεστε να επεκτείνετε τον χώρο διαβίωσης σας είτε να αναλάβετε ένα νέο οικοδομικό έργο, αυτό το παρακείμενο οικόπεδο προσφέρει απεριόριστες δυνατοτητες.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
55 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 243.000
Τιμή ανά m²
4.418 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης