1/12

Μονοκατοικία 100 τμ, άριστη κατάσταση, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
€ 700.000
5 δωμάτια
100 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1269

Αυτή η όμορφη μονοκατοικία στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη αποτελεί ένα εξαιρετικό ακίνητο προς πώληση. Κατασκευασμένη το 1970 και ανακαινισμένη το 2021, αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας και σύγχρονης άνεσης. Με μια εμβέλεια μόλις λίγων βημάτων από τη θάλασσα, προσφέρει απρόσκοπτη θέα που σε καθηλώνει, ενώ διαθέτει έναν ευρύχωρο κήπο που διευκολύνει το παρκάρισμα και δημιουργεί τέλειο περιβάλλον για διάφορες εκδηλώσεις.

Το ακίνητο αποτελείται από έναν όμορφο σαλόνι με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και τζάκι, τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια που δίνουν την αίσθηση της άνεσης, δύο μπάνια που είναι πρακτικά και λειτουργικά, καθώς και μια ευρύχωρη αποθήκη με εγκατάσταση μπάρμπεκιου στο πίσω μέρος, ιδανική για τις ψυχαγωγικές στιγμές.

Η ανακαίνιση το 2021 δίνει μια φρέσκια και σύγχρονη αύρα στον χώρο, με πατώματα από πλακάκι και ξύλο, διπλά τζάμια και αλουμινίου κουφώματα για βελτιωμένη θερμομόνωση. Επιπλέον, υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης για έως και τρία αυτοκίνητα, τζάκι για ζεστές βραδιές και κλιματισμός για τη διατήρηση της άνεσης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα δυνατά σημεία αυτής της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν τον εκπληκτικά ευρύχωρο κήπο, τη μεγάλη βεράντα που προσφέρει άφθονο χώρο για χαλάρωση, την απόσταση ανάσας από τη θάλασσα που δημιουργεί παραδεισένια αίσθηση, καθώς και το οικόπεδο 600 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα ανέγερσης έως 205 τετραγωνικών μέτρων σε περίπτωση κατεδάφισης του τωρινού οικήματος. Μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μία εξαιρετική κατοικία στον Πόρτο Ράφτη. Τιμή 700.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1269

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
100 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 700.000
Τιμή ανά m²
7.000 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1970
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ