1/25

Μονοκατοικία κοντα στην πλατεια κεφαλαριου, Άνω Κηφισιά, Κηφισιά

ΚηφισιάΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ
€ 620.000
5+ δωμάτια
428 m²
3+ μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: KD-91

ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΩ. Εξαιρετική μονοκατοικία 428τμ, σε οικόπεδο 350τμ, με πολύ όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με BBQ και ξυλόφουρνο. Η κατοικία αναπτύσσεται σε τέσσερα κύρια επίπεδα (όλα υπέργεια) και έχει ως εξής:
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Πολύ μεγάλος χώρος υποδοχής, καθημερινό καθιστικό, κλειστή κουζίνα, WC και σαλόνι – τραπεζαρία που διαφοροποιείται από τον υπόλοιπο χώρο με δύο σκαλοπάτια.
Α’ ΟΡΟΦΟΣ: Ένα τεράστιο διπλό μάστερ με μπάνιο και γκαρνταρόμπα, δύο ακόμη υπνοδωμάτια με dressing και ένα κοινό μπάνιο. Και τα τρία δωμάτια έχουν έξοδο σε βεράντες.
Β’ ΟΡΟΦΟΣ: Μεγάλος χώρος καθιστικού με τζάκι που επικοινωνεί με τεράστια βεράντα με θέα μέχρι την Αίγινα, κουζινάκι, αποθήκη και μπάνιο με ντουσιέρα. Το επίπεδο αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.
HMI-ΙΣΟΓΕΙΟ: Το επίπεδο αυτό είναι στην πραγματικότητα ισόγειο και επικοινωνεί με την πίσω πλευρά του οικοπέδου, ενώ διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο. Περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, κουζινάκι, μπάνιο, ξενώνα, laundry room, ένα δωμάτιο που έχει τον καυστήρα - δεξαμενή πετρελαίου - boiler και κλειστό πάρκινγκ, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένο σε playroom – γυμναστήριο. Και αυτό το επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.
Κατασκευασμένο για ιδιωτική χρήση, με πανάκριβα υλικά που αντέχουν στο χρόνο, δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους, μαρμάρινες επενδύσεις στα μπάνια και στους εξωτερικούς χώρους, συναγερμό, πόρτες ασφαλείας, αλουμίνια βαρέως τύπου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, μεγάλη δεξαμενή πετρελαίου, boiler, δυνατότητα φυσικού αερίου από το Σεπτέμβριο του 2019, αποτελεί μια πολύ ηλιόλουστη και ευχάριστη κατοικία. Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως προ τετραετίας. Ιδανική κατοικία για πολυμελείς οικογένειες, που τα μέλη της επιθυμούν να διαμένουν όλα μαζί και συγχρόνως να έχουν και την ανεξαρτησία τους. Με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Κηφισιάς και την αγορά των Μελισσίων, πολύ κοντά σε σχολεία και συγκοινωνίες, προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορά με σκοπό την ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση. Κατάλληλο και για κατοίκους εκτός Ε.Ε. που επιθυμούν να αποκτήσουν την Golden Visa, καθώς μπορεί να στεγάσει δύο διαφορετικές οικογένειες. Προσφέρεται στην τιμή των 620.000€, χωρίς κοινόχρηστες δαπάνες.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους. www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, καλέστε και στο κινητό από 11:00 έως 21:00 .
Email: info@panteleon.gr
URL: https://www.panteleonrealestate.gr
Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων
Κόκκοτα Π. 8, 145 61 Κηφισιά
Κιν.: +30 6945 392060
Τηλ.1 / Φαξ: +30 210 6231415
Τηλ.2: +30 210 8050100
更多KIFISSIA或者周边房产资源(公寓或者别墅),您可以通过以下方式联系我们:
www.panteleonrealestate.gr
Panteleon 地产中介- Kifissia - ( + 30 ) 6945-392060
邮箱:info@panteleon.gr
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
4
Εμβαδόν
428 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 620.000
Τιμή ανά m²
1.449 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1993
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Δεν υπόκειται
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη