Δυάρι Πλ. Παύλου Μελά 6, Θεσσαλονίκη 546 36, Ελλάδα, 40 Εκκλησιές, 40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια

40 Εκκλησιές - ΕυαγγελίστριαΠλ. Παύλου Μελά 6, Θεσσαλονίκη 546 36, Ελλάδα
€ 379/μήνα
3 δωμάτια
70 m²
1 μπάνιο
Όροφος ΗΜ/ΥΠ
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή

κωδικός: 58913

Θεσσαλονίκη, 40 Εκκλησιές: Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο γωνιακό Διαμέρισμα 70τ.μ. προσόψεως σε ημιυπόγειο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, και μπάνιο. Είναι μερικώς επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, καλωδιακή τηλεόραση. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 379€ | Κωδικός Ακινήτου: #58913

Ημιυπόγειο διαμέρισμα. Από την μπροστινή πλευρά είναι σαν ημιυπόγειο & από την πλευρά της εισόδου είναι σαν ισόγειο & έχει αυλή, η οποία είναι κοινόχρηστη & περνάνε για να πάνε σε ακόμη 4 σπίτιαΚατεβαίνουμε 7 σκαλάκια για να φτάσουμε στην πόρτα (ξεχωριστή είσοδος από το πλάι της οικοδομής). Περίπου 70 τ.μ. Αποτελείται από 2 δωμάτια, ευρύχωρη σαλοκουζίνα & μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου με καινούριο λέβητα, κλιματιστικό inverter, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας (με 3 κλειδαριές. Όχι θωρακισμένη). Δάπεδα με πλακάκι, ενώ στο χώρο του σαλονιού έχει laminate. Δεν έχει κοινόχρηστα! Δεν είναι επιπλωμένο & από ηλεκτρ. συσκευές διαθέτει μόνο ηλεκτρ. κουζίνα. Υπάρχουν κάγκελα στα παράθυρα για περισσότερη ασφάλεια. Σε περίπτωση προπληρωμής ενοικίων, μπορεί να γίνει καλύτερη τιμή. Τιμή συζητήσιμη! Στο 1 δωμάτιο υπάρχει διαχωριστικό με γυψοσανίδα που χωρίζει το δωμάτιο σε 2 μέρη, ώστε να μπορεί να διαχωριστεί το κρεβάτι από το γραφείο ή κάτι αντίστοιχο. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Εύκολες οι υποδείξεις καθώς διαθέτουμε κλειδιά! Διαθέτουμε 38 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 58913.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
Ημιυπόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
70 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 379/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1980
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη