1/24

Μονοκατοικία Πάροδος Γαβριηλίδη 57019, Νέοι Επιβάτες, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΠάροδος Γαβριηλίδη 57019
€ 250.000
4 δωμάτια
142 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2893

Νέοι Επιβάτες πωλείται μονοκατοικία 142τμ τριών επιπέδων με οικόπεδο 1133τμ , σε συγκρότημα μονοκατοικιών, κατασκευασμένη το 2008, που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 1 wc.

Συγκεκριμένα στον ισόγειο όροφο (60τμ) βρίσκεται ο κεντρικός χώρος που αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, wc φιλοξενούμενων και αποθήκη κάτω απο το χώρο της σκάλας, στον 1ο όροφο (47τμ) υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και χώρος πλυντηρίου, ενώ στον 2ο (35τμ) όροφο είναι το master bedroom με εσωτερικό μπάνιο.

Με ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά σε όλα τα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι, το οποίο έχει και τζάκι, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλή υάλωση, εσωτερική σκάλα και εσωτερικό ασανσέρ που καλύπτουν και τους τρεις ορόφους και σύστημα συναγερμού.

Με πολύ μεγάλο κήπο, όπου μπορεί να κατασκευαστεί και πισίνα, λεβητοστάσιο και εξωτερική αποθήκη στο ισόγειο επίπεδο, χώρο πάρκινγκ πολλών θέσεων στην είσοδο του κτηρίου, μπαλκόνια στους ορόφους με απρόσκοπτη θέα, ηλεκτρική καγκελόπορτα στην είσοδο του συγροτήματος.

Διαμπερές, ευάερο και ευήλιο, σε καταπληκτική τοποθεσία, μια εξαιρετική πρόταση ακινήτου που προσφέρει ήσυχη και ποιοτική διαμονή για οικογένειες και ζευγάρια, αλλά κατάλληλο και για τουριστική εκιμετάλλευση μέσω της πλατφόρμας της AirBnb και της Booking.

Κωδικός ακινήτου 2893. Υπεύθυνος ακινήτου Αμανατιάδης Χριστόφορος 6944 563 887.

Δείτε το βίντεο του διαμερίσματος με φυσική κίνηση για καλύτερη κατανόηση των χώρων.

Για περισσότερες επιλογές αναζήτησης ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Follow and like us on facebook : City house Real Estate

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
City House Real Estate
Aγίας Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmail.com

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ιδρύθηκε το 1997, έχει έδρα στην Άνω Πόλη, στο κέντρο της πόλης και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο κλάδο της παροχής μεσιτικών υπηρεσιών και συνολικής διαχείρισης ακινήτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και θέρμανση).

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
142 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 250.000
Τιμή ανά m²
1.761 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2008
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη