1/1

Θες περισσότερες φωτογραφίες;

Ζήτα τις φωτογραφίες από τον αγγελιοδότη

Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Χορτιάτης
€ 85.000
271 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02TB0F

Οικόπεδο 271τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο με κλιμακωτό συντελεστή δόμησης και συντελεστή κάλυψης 0,70. Το ακίνητο βρίσκεται σε τοποθεσία πολύ κοντά σε εστιατόρια, καταστήματα, σχολεία και στάσεις απο μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή με εύκολη προσβασιμότητα και όμορφο φυσικό περιβάλλον. Είναι ενα ιδανικό οικόπεδο που μπορεί να το εκμεταλλευτεί και μια οικογένεια που θέλει να χτίσει απο την αρχή το σπίτι που ονειρεύεται σε μια ήρεμη γειτονιά.

Η περιοχή Χορτιάτης βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κέντρου της Θεσσαλονίκης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Χαρακτηριστικό της περιοχής αποτελεί το βουνό που διαθέτει το οποίο είναι και το σήμα κατατεθέν. Όσοι επισκέπτες αγαπούν το βουνό αλλά και όσοι
απλά επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την πόλη, έχουν την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν μία μικρή απόδραση σε ένα μέρος γεμάτο πράσινο. Έτσι, ο Χορτιάτης προσελκύει κυρίως οικογένειες οι οποίες αναζητούν μία ήσυχη κατοικία μακριά από το αστικό κέντρο. Επίσης, η περιοχή διαθέτει πληθώρα εστιατορίων με αρκετές γαστρονομικές επιλογές αλλά και καφετέριες για όλα τα γούστα.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ, ενώ βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Επενδυτική Δύναμη: H περιοχή διατηρεί μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
Εμβαδόν
271 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος, δύση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 85.000
Τιμή ανά m²
314 €/m²
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη