1/6

Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚορώνηAkritochori, Akritochori 24004
€ 55.000
2.410 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-5747837

Αγκαλιάστε τη γοητεία της παράκτιας ζωής στο Ακριτοχώρι, όπου αυτό το αξιόλογο οικόπεδο σας περιμένει μόλις λίγα λεπτά μακριά από τις μαγευτικές ακτές της Φοινικούντας. Τοποθετημένο σε βολική θέση, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία να δημιουργήσετε την κατοικία των ονείρων σας σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία.
Λεπτομέρειες ακινήτου:
- Τοποθεσία: Σε ιδανική τοποθεσία στην άκρη του Ακριτοχωρίου, σε κοντινή απόσταση από τη γοητευτική Φοινικούντα και τη γραφική παραλία.
- Τύπος ακινήτου: Τύπος ακινήτου: Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της περιοχής: Τύπος οικοπέδου: Ένα παρθένο οικόπεδο με τεράστιες δυνατότητες, που περιμένει το όραμα και τις δημιουργικές σας προσπάθειες.
Διακριτικά χαρακτηριστικά:
- Δυνατότητες δόμησης: Δυνατότητες δόμησης: (μπορείτε να χτίσετε 200m² αν έχετε 10.000m² συνδυασμένα).
- Θεαματική θέα: Απολαύστε εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες της Φοινικούντας και της λαμπερής ακτογραμμής, παρέχοντας ένα εξαιρετικό σκηνικό για τη μελλοντική σας κατοικία.
Αυτό το οικόπεδο στο Ακριτοχώρι ενσαρκώνει την ουσία της παράκτιας πολυτέλειας και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους έχουν όραμα. Με την προοπτική να φτιάξετε την κατοικία των ονείρων σας μέσα σε μια υπέροχη θέα της Φοινικούντας και της παραλίας, οι δυνατότητες για έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής σας ελκύουν. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα κομμάτι του παραδείσου και να το μετατρέψετε στο δικό σας παραθαλάσσιο καταφύγιο στο Ακριτοχώρι.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
Εμβαδόν
2.410 m²
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 55.000
Τιμή ανά m²
23 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+3 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη