1/10

Μονοκατοικία Κέντρο, Κέντρο, Οίτυλος

ΟίτυλοςΚέντρο
€ 345.000
5+ δωμάτια
194 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 10753

Ο παραδοσιακός Πύργος είναι έτους 1848 αποτελείται από δύο κύριες οικίες και τρείς ορόφους και έχει ανακαινιστεί. Το ισόγειο απαρτίζεται από δύο καμάρες. Μια μικρή, (υπνοδωμάτιο) και άλλη μιά μεγαλύτερη , κουζίνα και wc.
> Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ή δεύτερη οικία που αποτελείται από μιά μεγάλη μακρόστενη αίθουσα με παραδοσιακή σκεπή και καλάμια στο εσωτερικά, όπως και μπάνιο.
> Εκεί συνδέεται με το πυργόσπιτο ,το οποίο αποτελείται από δύο δωμάτια 20 τμ. που συνδέονται με εσωτερική σκάλα. Και στις δύο οικίες υπάρχουν ντουλάπια κουζίνας και βοηθητικοί πάγκοι πρόσφατης κατασκευής.
> Αξίζει να σημειωθεί πως οι τοίχοι ξεπερνούν το ένα μέτρο σε πάχος και οι βάσεις αποτελούνται από ογκόλιθους κάτι που καθιστά το κτίσμα εξαιρετικά αντισεισμικό. Στο κυρίως δωμάτιο του πρώτου ορόφου υπάρχουν εσωτερικά ντουλάπια εντοιχισμένα, από την κατασκευή του κτιρίου.
> Στο υψηλότερο σημείο του Πύργου βρίσκεται το δωμάτιο με την πολεμίστρα ανέπαφη και τις οπές για στόχευση όπως και την οπή για την έκχυση καυτού λαδιού σε καιρό μάχης.
> Εξωτερικά στην μία είσοδο βρίσκεται μια μικρή αυλή που περιλαμβάνει και ενα πετρόκτιστο παραδοσιακό φούρνο. Εκεί το οίκημα συνορεύει με άλλες δυό παραδοσιακές οικίες συγγενών δομημένες ανάλογα. Στην άλλη είσοδο της κάτω οικίας εκτείνεται ένα μακρόστενο οικόπεδο που μπορεί να διαμορφωθεί και σαν κλειστός χώρος στάθμευσης και κήπο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
194 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 345.000
Τιμή ανά m²
1.778 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1901
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Δεν υπόκειται
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+7 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη