1/25

Μονοκατοικία 415 τμ, Εύξεινος Πόντος, Σταμάτα

Σταμάτα
€ 1.700.000
5+ δωμάτια
415 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: ST42

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σε σημείο με πολύ ευκολη προσβαση και σε ενα μεγαλειώδες Οικόπεδο 2156τ.μ, με δύο προσόψεις σε δύο παραλληλους δρόμους, εκ των οποίων ο ενας ειναι κεντρικός, Μονοκατοικία 417τ.μ προς Πώληση.
Το Οικόπεδο αποτελείται απο δύο ουσιαστικά Οικόπεδα ενωμένα, με Εμβαδά 1356τ.μ και 800τ.μ, η δε Μονοκατοικία ειναι κατασκευασμένη στο Οικόπεδο των 1356τ.μ και χρησιμοποιώντας τους Ορους Δόμησης αυτού του Οικοπέδου εχει Υπόλοιπο Συντελεστη Δόμησης περί 140τ.μμ !!!!

Η οικοδομισιμότητα του 2ου οικοπέδου (800 τμ) δεν εχει καθόλου επιρεαστεί και επομένως υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και Νέας Κατοικίας με Εμβαδόν περιπου 260 τμ.

Η Υπάρχουσα Μονοκατοικία κατασκευάστηκε το 1986-87, αναπτύσσεται σε δύο Ανεξάρτητα μεταξύ τους Επίπεδα (κατοικίες), βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιλαμβάνει αναλυτικά.

Ισόγειο με Εμβαδόν 204τ.μ περίπου το οποίο περιλαμβάνει χώρο υποδοχής Εμβαδού 90τ.μ περίπου με δύο χώρους καθιστικού, τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, μπαρ, ανεξάρτητη κουζίνα με χώρο για προχειρη τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, χώρος πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, αποθηκευτικούς χλώρους.
Οι χώροι υποδοχής επικοινωνούν με το κήπο απ ευθείας, μέσω μιας μεγάλης τζαμαρίας.

Οροφος με Εμβαδόν 213τ.μ περίπου, ο οποίος περιλαμβάνει δύο χώρους υποδοχής σε διαφορετικά επίπεδα, τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλα ανοίγματα που φωτίζουν το χώρο και οδηγούν σε βεράντα μηκους 15 μέτρων και πλάτους 3 μέτρων, λουτρό επισκεπτών με ντους, μεγάλη ανεξάρτητη κουζίνα με τραπεζαρία, master bedroom με en suite λουτρό, δύο υπνοδωμάτια με κοινό λουτρό, χώρος πλυντηρίου και αποθηκευτικός χώρος με ψυγείο.

Επιπλέον αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, κλιματισμός, τζάκι, απεριόριστη θέα βουνό - δάσος, ανοικτό πάρκιν,
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
415 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.700.000
Τιμή ανά m²
4.096 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη