Υπνοδωμάτιο
Είσοδος πολυκατοικίας
Χώρος υποδοχής
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
1/11
Είσοδος πολυκατοικίας
Χώρος υποδοχής

Studio / Γκαρσονιέρα Φυλής 52-64, 104 34, Αθήνα, Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΦυλής 52-64, 104 34, Αθήνα
€ 70.000
1 δωμάτιο
29 m²
1 μπάνιο
Όροφος 5
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 85-3910

Κωδικός ακινήτου: 85-3910 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 29 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1965 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, μπαλκόνια 6 τ.μ. απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 70.000 €
Αυτή η γκαρσονιέρα αναπτύσσεται σε 29 τ.μ., στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας μόλις 150μ από την είσοδο του Σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια και μία στάση από την Ομόνοια (στα 1000μ γραμμή ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ). Σε ένα ήσυχο στενό, σε απόσταση 500μ από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολυτεχνείο (με τα Εξάρχεια στην πλάτη του), 350μ από το Πεδίο του Άρεως και 150μ από το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Μια ανάσα από την Πατησίων με τα αναρίθμητα καταστήματα και μέσα συγκοινωνίας, μέσα στην καρδιά του αστικού γίγνεσθαι. Εμπορικά, υπηρεσίες/τράπεζες, ΚΕΠ, μίνι και σούπερ μάρκετ, καφέ και επιχειρήσεις εστίασης, θέατρα, μουσικές σκηνές κυριολεκτικά στα πόδια της.
Ανοίγοντας τη θωρακισμένη εξώπορτα, μπροστά μας ανοίγεται ο χώρος υποδοχής, με την ξεχωριστή κουζίνα (εξοπλισμένη με ψυγείο, εστίες κουζίνας, απορροφητήρα). Στα αριστερά βρίσκεται το μπάνιο με τον γυάλινο νεροχύτη. Συνεχίζοντας μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα με το διπλό κρεβάτι, το γραφείο και δικό της μπαλκόνι με τραπέζι και καρέκλες.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί και διατίθεται επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, εστίες κουζίνας, απορροφητήρα) και κλιματιστική μονάδα.
Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Studio / Γκαρσονιέρα
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
29 m²
Δωμάτια
1
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 70.000
Τιμή ανά m²
2.414 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+8 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη