Εξωτερικός χώρος
Κεντρικό σαλόνι
Κεντρικό σαλόνι
Σαλόνι,#2
Τραπεζαρία
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο,Ξενώνας
Σκάλα
Γραφείο
Υπνοδωμάτιο,#1
Υπνοδωμάτιο,#2
Υπνοδωμάτιο,#3
Μπάνιο,Όροφος
Σαλόνι,Τραπεζαρία
Σαλόνι,Τραπεζαρία
Κουζίνα,Ισόγειο
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/18
Κεντρικό σαλόνι
Κεντρικό σαλόνι

Μονοκατοικία Πλαγιάρι, Πλαγιάρι, Μίκρα

ΜίκραΠλαγιάρι
€ 280.000
5+ δωμάτια
192 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-1146

Κωδικός ακινήτου: 1-1146 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 192 τ.μ. σε οικόπεδο 710 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1989 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 280.000 €

◉ ΠΛΑΓΙΑΡΙ
| ΠΩΛΗΣΗ | Εξαιρετική Μονοκατοικία 192 m² με 710 m² οικόπεδο.

Σε μια από τις πιο ήσυχες και γραφικές γειτονιές του Πλαγιαρίου, αναδύεται μια προνομιούχα μονοκατοικία 3 επιπέδων, η οποία προσφέρει έναν χώρο άνεσης και πολυτέλειας. Η συνολική επιφάνεια του κτηρίου ανέρχεται σε 323 m², ενώ το οικόπεδο εκτείνεται σε 710 m², παρέχοντας έναν ευρύχωρο κήπο και ανοιχτό χώρο για απολαυστικές στιγμές.
Η κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα και 2 μπάνια, διαμορφώνοντας έναν λειτουργικό χώρο κατοίκησης. Το ισόγειο της κατοικίας εμβαδού 120 m², αποτελείται από ένα μεγάλο, πολύ φωτεινό χώρο σαλονιού με τζάκι με μαρμάρινο δάπεδο και μεγάλο εξωτερικά μπαλκόνι με υπόστεγο, χωριστή κουζίνα με δεύτερο σαλόνι με τζάκι και χώρο τραπεζαρίας επίσης πολύ φωτεινό με ξύλινο δάπεδο, ένα δωμάτιο, ένα μπάνιο και μια αποθήκη. Ο όροφος της κατοικίας εμβαδού 72 m², αποτελείται από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ξύλινο δάπεδο και με ντουλάπες, χώρο γραφείου με οπτική πρόσβαση στο κεντρικό σαλόνι του ισογείου και ένα μπάνιο. Το ημιυπόγειο εμβαδού 131 m² αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο χρήσης ως εργαστήριο, αποθήκη και δωμάτιο λεβητοστασίου.
Η αισθητική του σπιτιού αντανακλά το ύφος της εποχής του, καθώς κατασκευάστηκε το 1989, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις με την εκλεπτυσμένη γοητεία του παρελθόντος.
 Η προνομιούχα τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, με απόσταση μόλις 6000 μέτρα, ενώ το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 6000 μέτρα.
Η κατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη, τζάκι, A/C, συναγερμό, σκαλιά εισόδου και όλες τις ανέσεις που κάνουν αυτό το κτήριο ιδανικό για μόνιμη κατοικία ή εξοχική χρήση.
Μοναδική ευκαιρία για την απόκτησης  μιας πανέμορφης κατοικίας σε ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη της περιοχής.
● Στο οικόπεδο υπάρχει δικαίωμα υπολοίπου δόμησης.
Ένα διαμάντι στο κέντρο του οικισμού!!!


Δείτε περισσότερα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας. www.pervizos.gr
Για υπόδειξη και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική. Οι πληροφορίες βασίζονται σε στοιχεία που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας ή ο ΑΦΜ
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!!! ↜ Pervizos real estate ↝ Real estate | Design | Constructions Αν. Θράκης 36, Πλαγιάρι Θεσ/νίκης, ΤΚ 57500 +30 23920 61 077 | +30 6972 89 49 72 info@pervizos.gr | pervizos.gr@gmail.com | www.pervizos.gr
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
192 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
4 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τζάμι / ξύλο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 280.000
Τιμή ανά m²
1.458 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1989
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+15 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη