Duplex 265 τμ, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

Βριλήσσια
€ 640.000
5+ δωμάτια
265 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02TZ77

Μεζονέτα 4 επιπέδων με 265 τ.μ. κατοικήσιμη επιφάνεια και συνολικό εμβαδόν 290 τ.μ., σε ένα ήσυχο σημείο των Βριλησσίων. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2007 και είναι διαμπερές με μπαλκόνια στις δύο πλευρές του, εκμεταλλευόμενο πλήρως τον φυσικό φωτισμό και αερισμό.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και την τραπεζαρία, με πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι. Στο πίσω μέρος του ορόφου βρίσκετε η κουζίνα με δικό της μπαλκόνι που οδηγεί σε μικρό κήπο, χώρο ιδανικό να φιλοξενήσει barbecue, καλοκαιρινές συγκεντρώσεις φίλων, κ.α.
Η σκάλα ή το ασανσέρ οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου βρίσκουμε τα 3 υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων είναι master με δικό του μπάνιο, καθώς και 1 ακόμη μπάνιο, με όλα τα υπνοδωμάτια να έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Το τρίτο επίπεδο μπορεί να αποτελέσει ένα τέταρτο, ιδιαιτέρα ευρύχωρο, master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο που πέρα από κρεβατοκάμαρα μπορεί να φιλοξενήσει και ένα μικρό καθιστικό ή να διαμορφωθεί σε γραφείο και χώρο εργασίας.
Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκουμε ένα μεγάλο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή ξενώνας ή χώρος εργασίας καθώς διαθέτει κουζίνα και 1 μπάνιο. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και ο χώρος που φιλοξενεί τη μηχανολογική υποδομή του ασανσέρ, το δωμάτιο πλυντηρίου, το λεβητοστάσιο του κτιρίου καθώς και άπλετος αποθηκευτικός χώρος. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει επίσης πρόσβαση στον μεγάλο κλειστό χώρο στάθμευσης, που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα.
Το ακίνητο διαθέτει ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, διπλά τζάμια, σιτες, τέντες στα μπαλκόνια, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Πρόκειται για μια ιδανική κατοικία για οικογένεια, σε μια ήσυχη περιοχή των Βριλησσίων με εύκολη πρόσβαση στην Λεωφόρο Πεντέλης, την Αττική Οδό, την αγορά της περιοχής και στους σταθμούς του Μετρό/Προαστιακού.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες. Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδόν
265 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 640.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη