Τριάρι τρίτος όροφος, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
€ 1.500.000
3 δωμάτια
175 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3008133

Θεσσαλονίκη, Κέντρο:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελές διαμέρισμα 175τμ μικτά 157τμ καθαρά σε άριστη κατάσταση στον 3ο όροφο εξαιρετικής και πολύ προσεγμένης πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Νίκης (μεταξύ Αγίας Σοφίας και Κ. Ντήλ).

Έχει απεριόριστη θέα τον Θερμαϊκό κόλπο, τον Λευκό Πύργο και τον Όλυμπο!

Αποτελείται από μία πολύ ευρύχωρη τετραγωνισμένη σαλοτραπεζαρία 55τμ ,ξεχωριστή κουζίνα, 3 άνετα υπνοδωμάτια , ένα μεγάλο μπάνιο , ένα WC και μία αποθήκη-βεστιάριο.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές , διαθέτει θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με διπλά  ενεργειακά τζάμια ,σίτες , θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση,  συναγερμό και βεράντα με ηλεκτρικές τέντες.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη φυσικού αερίου και επιπλέον υπάρχουν κλιματιστικές μονάδες στους επιμέρους χώρους. Τιμή 1.500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: 3008-133

* Τα τετραγωνικά του παρόντος διαμερίσματος που αναγράφονται στην αγγελία προέρχονται από πληροφόρηση που έλαβε το γραφείο μας από τον εντολέα - πωλητή του προπεριγραφόμενου ακινήτου.
**Το ποσό κοινοχρήστων που εμφανίζεται στην αγγελία αφορά προσεγγιστικά τον τελευταίο λογαριασμό κοινοχρήστων του διαμερίσματος για τον οποίο πληροφορήθηκε το γραφείο μας.

*** Για την φωτογράφηση του διαμερίσματος έχει χρησιμοποιηθεί ευρυγώνιος  φακός (UW Lens), με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των εσωτερικών χώρων του ακινήτου. Για την αποφυγή παρερμηνείας του μεγέθους του εκάστοτε χώρου προβαίνουμε όπου αυτό είναι δυνατόν σε λήψη Βίντεο, ώστε να είναι κατανοητές οι πραγματικές του διαστάσεις. Το παρόν ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο προς υπόδειξη από εμάς κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού ραντεβού.

****Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
3
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
175 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1965
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη