1/20

Μονοκατοικία κ,, Καλά Νερά, Μηλιές

ΜηλιέςΚ,
€ 350.000
4 δωμάτια
137 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6155985

Πολυτελής νεόδμητη Μεζονέτα στην Κορόπη Πηλίου με όμορφη
θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Κατασκευάστηκε το 2010. Πρόκειται για μια οικία σε πηλιοριτικο στυλ με τα υψηλότερης ποιότητας οικοδομικά υλικά και όμορφες πέτρες Πηλίου. Το σπίτι είναι φτιαγμένο με πολυτελή υλικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μια μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, WC και ένα μικρό δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή υπνοδωμάτιο.
Μια όμορφη ξύλινη σκάλα οδηγεί στον τελευταίο όροφο. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια. Το ένα πολύ μεγάλο master υπνοδωμάτιο με τζάκι και το δεύτερο με μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Υπάρχει επίσης ένα όμορφο ευρύχωρο μπάνιο.
Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο meranti με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και μόνωσης. Υπάρχει επίσης αποθήκη με κεντρική θέρμανση. Το οικόπεδο είναι καλυμμένο με πέτρες του Πηλίου και πέτρινους τοίχους με όμορφο σύστημα φωτισμού κήπου. Υπάρχει επίσης πέτρινο μπάρμπεκιου. Ο κήπος είναι σχεδιασμένος από επαγγελματία σχεδιαστή κήπου με ηλεκτρονικό σύστημα ποτίσματος για κάθε φυτό. Υπάρχουν ελαιόδεντρα μερικά οπωροφόρα δέντρα και άλλα βότανα και φυτά. Υπαρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου και μια μεγάλη ξύλινη πόρτα εισόδου ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.
Σούπερ μάρκετ και φούρνος σε κοντινή απόσταση.
Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Πηλίου όπου μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε όλα τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου και τις εκπληκτικές παραλίες τόσο του Αιγαίου όσο και του Παγασητικου κόλπου.
Απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα, απόσταση από Άφησσο 3,5 χλμ, απόσταση από Μηλιές 7 χλμ, απόσταση από Βόλο 19 χλμ.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Εμβαδόν
137 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 350.000
Τιμή ανά m²
2.555 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης