1/25

Μονοκατοικία 290 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
€ 850.000
5+ δωμάτια
290 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3554

Κωδικός 3554
Μονοκατοικία, υψηλών προδιαγραφών, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στον Νόμο751. Αναπτύσσεται στα 3 επιπεδα , με σοφίτα , είναι κατασκευής του 2007 και φιλοξενεί συνολικά 6 δωμάτια. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο η πρόσβαση πραγματοποιείται άμεσα με ελάχιστα σκαλοπάτια. Με τη είσοδό μας στο εσωτερικό αντιλαμβανόμαστε ότι το κάθε τι μελετήθηκε και σχεδιάστηκε με τη μέγιστη προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά και στην ποιότητα. Το καθιστικό εντυπωσιακά ευρύχωρο , με τις 3 από τις 4 πλευρές να έχει μπαλκονόπορτες , και με το επιβλητικό μίνιμαλ σχεδιασμού τζάκι κερδίζει τις εντυπώσεις . Αποτελεί το κέντρο δράσης για όλη την οικογένεια . Η τραπεζαρία βρίσκεται σε συνέχεια του καθιστικού , ενώ η κουζίνα είναι ανεξάρτητη με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και με εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές ελάχιστα χρησιμοποιημένες τελευταίας τεχνολογίας. Από την κουζίνα αλλά και από το καθιστικό έχουμε πρόσβαση σε ένα μπαλκόνι 60 τ.μ. το οποίο είναι ιδανικό για χαλάρωση καθώς τα δέντρα που το περιβάλλουν αποπνέουν μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, με το θρόισμα των φύλων να μας ταξιδεύει. Ανεβαίνοντας στη ζώνη νυχτός συναντάμε 3 άνετα δωμάτια , τα οποία είναι εξοπλισμένα με ντουλάπες και έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι. Το μπάνιο με μέγεθος δωματίου διαθέτει μπανιέρα και ντουζιέρα. Η σοφίτα 20 τ.μ. με ικανοποιητικό ύψος μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της νέας οικογένειας. Το ισόγειο αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με σαλόνι 2 δωμάτια μπάνιο αποθήκη και κουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Η μονοκατοικία βρίσκεται σε συγκρότημα 4 κατοικιών. Ο κήπος 1.000 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης είναι πανέμορφος και είναι το καμάρι των ιδιοκτητών και σε συνδιασμό με τα πανύψηλα δέντρα που χαρίζουν σκιά , δροσιά και οξυγόνο είναι ένα πλεονέκτημα της οικίας . Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα δημιουργίας πισίνας εάν το επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης. Προνομιακή κατοικία με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο βλέμμα να φτάνει μέχρι τον μεγάλο κήπο . Κύριο μέλημα των ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου διαβίωσης με άψογο φινίρισμα και μοντέρνο σχεδιασμό κάτι το οποίο έχουν πετύχει απόλυτα. Η κατοικία διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης, συναγερμό με κάμερες, αναμονή για ανελκυστήρα, σήτες , τέντες και ατομικό πετρέλαιο, με θερμοστάτη ανά όροφο. Ιδανική κατοικία για όσους αγαπούν την ησυχία, τον καθαρό αέρα αλλά και μία πολυτελή διαμονή. Τιμή 850.000€

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το Πανόραμα βρίσκεται ΒΑ του πολεοδομικού συστήματος της Θεσσαλονίκης και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Απλώνεται σε έκταση 33.000 στρεμμάτων , μέσα σε δάσος με πανοραμική θέα τον θερμαικό κόλπο και τον Ολυμπο.
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Στο Πανόραμα υπάρχουν οι εξής γειτονιές – οικισμοί, το Παλαιό Πανόραμα, Νόμος 751, Μακεδονία ή Εφέδρων Αξιωματικών, Τοπογράφοι
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το Πανόραμα απέχει 14 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ. και από τη λεωφορειακή γραμμή 60 για τις τοπικές οδούς .
ΚΛΙΜΑ Το πλούσιο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής δημιουργεί άριστες κλιματολογικές συνθήκες . Οι επικρατούντες άνεμοι είναι κυρίως Β-ΒΔ , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα , το οποίο χαρακτηρίζεται από δριμείς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια και σχεδόν μηδενική υγρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΑΓΟΡΑ Η αγορά του Πανοράματος είναι μικρή , με λίγα εμπορικά καταστήματα , το σύνολο των οποίων αναπτύσσεται στην οδό Κομνηνών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα δημοφιλή τρίγωνα του Πανοράματος.
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο Πανόραμα λειτουργούν, Δημοτικό κολυμβητήριο, θερινός κινηματογράφος , βιβλιοθήκη, ωδείο, αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά πάρκα τα οποί ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
4
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
290 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 850.000
Τιμή ανά m²
2.931 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2007
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη