1/25

Μονοκατοικία Χατζηδημητρίου, 592 00, Νάουσα, Κέντρο, Νάουσα

ΝάουσαΧατζηδημητρίου, 592 00, Νάουσα
€ 180.000
5+ δωμάτια
350 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2-332


Κωδικός ακινήτου: 2-332 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ημιτελής Μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. σε οικόπεδο 261 τ.μ. Πρόκειται για μια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή που έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια καθώς και στην στατικότητα - ανθεκτικότητα του κτιρίου. Ουσιαστικά έχουμε δύο αυτόνομα διαμερίσματα στον 1ο και 2ο όροφο επιφάνειας 116 τμ αντίστοιχα, όπου έχουν υλοποιηθεί οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές υποδομές, οι εσωτερικές τοιχοποιϊες και ο σοβάς. Χωροταξικά τα δύο διαμερίσματα έχουν ακριβώς την ίδια διάταξη, δηλαδή έχουν από μια μεγάλη σαλοκουζίνα (με αναμονή καμινάδας για τζάκι) που συναντάς μπαίνοντας στο διαμέρισμα, δεξιά από την είσοδο βρίσκεται το μπάνιο και στο βάθος τρία υπνοδωμάτια. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και γενικότερα το οίκημα λόγω θέσης και προσανατολισμού είναι πάρα πολύ φωτεινό και έχει απεριόριστη θέα προς το βουνό αλλά και την πόλη. Η μόνη διαφορά των δύο διαμερισμάτων είναι ότι σ΄αυτό του 2ου ορόφου, έχει πέσει  τσιμεντοκονία στο πάτωμα και έχει τοποθετηθεί και η εγκατάσταση για ενδοδαπέδια θέρμανση. Με ήδη κατασκευασμένη σκεπή και αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτή. Το δίκτυο θέρμανσης και των δύο ορόφων καταλήγει στο ισόγειο (επιφάνειας 118 τμ) όπου υπάρχουν όλες οι αναμονές για να τοποθετηθούν τα επιθυμητά συστήματα θέρμανσης,οι αναμονές ύδρευσης, αποχέτευσης και ρεύματος καθώς και μια ράμπα αυτοκινήτου όπου δίνει τη δυνατότητα χρήσης ως κλειστού parking. Με ιδιωτικό κήπο στη βόρεια πλευρά του κτιρίου και δύο εισόδους μια από τη βορειοανατολική πλευρά που έχει πρόσβαση από το ισόγειο και μια από τη νοτιοδυτική που έχει πρόσβαση απευθείας στη σκάλα. - Τιμή: 180.000 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
350 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 180.000
Τιμή ανά m²
514 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1998
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη