Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
1/25
Λογότυπο
Λογότυπο

Μονοκατοικία Κάτω Άσσος, Κέντρο, Άσσος-Λεχαίο

Άσσος-ΛεχαίοΚάτω Άσσος
€ 590.000
5+ δωμάτια
349 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-338

Κωδικός ακινήτου: 1-338 - Άσσος-Λεχαίο Κάτω Άσσος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 349 τ.μ. σε οικόπεδο 1209 τ.μ. μόνο 90 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1992 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 37 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από πόλη 1300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 121000 μέτρα - Τιμή: 590.000 €
Στην πανέμορφη περιοχή του Άσσου-Λεχαίου και ειδικότερα στον Κάτω Άσσο, βρίσκεται αυτή η μονοκατοικία που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αγοράς. Με εντυπωσιακή θέα στην θάλασσα και μόλις 90 μέτρα από την ακτή, αυτό το ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα και συνολική επιφάνεια 349 τ.μ. Επιπλέον, βρίσκεται σε οικόπεδο 1209 τ.μ., προσφέροντας άφθονο χώρο για απολαυστικές στιγμές στην ηλιόλουστη αυλή της. Το εσωτερικό της μονοκατοικίας αποτελείται από 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, 5 μπάνια και είναι κατασκευασμένη το 1992, με ενεργειακή κλάση Ε. Η θέρμανση είναι ατομική με χρήση πετρελαίου, ενώ η αισθητική της επιβλητικής παρουσίας της ενισχύεται από τα ξύλινα κουφώματα και τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο. Επιπλέον, διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για αποθήκευση, πάρκινγκ για τα οχήματά σας, αποθήκη 37 τ.μ. και έναν υπέροχο κήπο που περιβάλλει την κατοικία. Η μονοκατοικία διαθέτει επίσης τζάκι για χαλαρωτικές στιγμές το χειμώνα, A/C για άνεση και δροσιά το καλοκαίρι, συναγερμό για επιπλέον ασφάλεια, τέντες για να απολαμβάνετε τις βεράντες σας ακόμα και τις ζεστές μέρες, ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία στην θέρμανση του νερού και φωτοβολταϊκά που παράγουν ετησίως έσοδα 7000 ευρώ. Επιπλέον, υπάρχει εύκολη πρόσβαση με εσωτερική σκάλα στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και τα μπαλκόνια του σπιτιού με θέα στην θάλασσα. Η τοποθεσία της μονοκατοικίας είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 1300 μέτρα από την πόλη του Άσσου και 121000 μέτρα από το αεροδρόμιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την εξαιρετική μονοκατοικία στην ονειρεμένη τοποθεσία του Κάτω Άσσου.
Χριστίνα Κατσαμπή
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην ακριβή διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
349 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
3 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τζάμι / ξύλο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 590.000
Τιμή ανά m²
1.691 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη