Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Πόρτα ασφαλείας
Σαλοκουζίνα
Σαλοκουζίνα
W.C
Άποψη χώρου
W.C
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Playroom
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Μονοκατοικία Κέντρο, Κέντρο, Γέρακας

ΓέρακαςΚέντρο
€ 550.000
4 δωμάτια
300 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 7811610

Κωδικός ακινήτου: 7811610 - Γέρακας Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 17000 μέτρα απόσταση από μετρό 3000 μέτρα - Τιμή: 550.000 €
Μοντέρνα μονοκατοικία 300 τ.μ στον Γέρακα, ενεργειακής κλάσης Α+ με 3 υπνοδωμάτια και ανεμπόδιστη θέα και ιδιαιτέρως φωτεινή με ιδιωτικό κήπο όμορφα διαμορφωμένο. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα: στο ισόγειο βρίσκεται το εντυπωσιακά ψηλοτάβανο living room, ιδιαίτερα ευρύχωρο με τζάκι πολύ μοντέρνου σχεδιασμού, ο χώρος τραπεζαρίας , η semi open plan κουζίνα που τοποθετείται σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, με κεντρική νησίδα και εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές καθώς και 1 wc με ντουζιέρα.
Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα 3 υ/δ εκ των οποίων το 1 master με walk-in-closet και δικό του μπαλκόνι, καθώς και τα άλλα 2 υπνοδωμάτια με 1 πλήρες λουτρό με μπανιέρα και αίθριο. 
Στο φωτεινό ημιυπόγειο συναντάμε το playroom, το laundry room, αποθήκη και το μεγάλο parking. Το επίπεδο αυτό διαθέτει αναμονές για 2η κουζίνα και θα μπορούσε να αυτονομηθεί σε ξεχωριστό διαμέρισμα.
Η κατοικία διαθέτει περιβάλλοντα χώρο με οπωροφόρα δέντρα μπροστά και πίσω.
Πρόκειται για μια εξαιρετική κατασκευή με υψηλά standards τόσο αισθητικής όσο και εργονομίας, μόνωσης και ενεργειακής απόδοσης. Με ιδιαίτερες customized κατασκευές επίπλωσης  που μπορούν να παραμείνουν στο ακίνητο.
Διαθέτει δρύινα πατώματα παντού, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, ηλιακό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, δορυφορική κεραία, air condition σε όλους τους χώρους, θερμοπρόσοψη και μόνωση υψηλής ποιότητας, ενεργειακά παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και γεννήτρια.
Η κατασκευή της κατοικίας έχει γίνει έτσι ώστε να χρειάζεται μηδενική συντήρηση.
Στον σχεδιασμό του σπιτιού υπάρχει η δυνατότητα  προσαύξησης των τετραγωνικών μέτρων και κατασκευής επιπρόσθετων χώρων στο εσωτερικό του.
Βρίσκεται σε όμορφη και ήσυχη οικιστική περιοχή κοντά στην τοπική αγορά και τα σχολεία, την Αττική οδό και τους κεντρικούς οδικούς άξονες.
Ιδανικό και για την απόκτηση golden visa.



Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
300 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 550.000
Τιμή ανά m²
1.833 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη