Τριάρι Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 600/μήνα
4 δωμάτια
100 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 637921

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα στην Μπότσαρη, στον 4ο όροφο, με εμβαδόν 100 τ.μ.. Αποτελείται από 3 Υ/Δ, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι από Ξύλο, Μάρμαρο και Laminate. Είναι Φρεσκοβαμμένο, με ωραία καινούρια και γυαλισμένα πατώματα και πόρτα Ασφαλείας. Επίσης είναι προσόψεως, διαμπερές, πολύ Φωτεινό, με άνετα μπαλκόνια και βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, και εμπορικά καταστήματα. Τιμή: €600.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 600/μήνα
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη